Mr. Bean se pensionează?

1 49106 original jpg jpeg

Simpaticul actor Rowan Atkinson, cunoscut mai degrabă drept Mr. Bean, a hotărât că nu vrea să mai interpreteze acest personaj în niciun film.

Este imposibil să nu-l ştii pe Mr. Bean,personajul care are darul de a-şi complica chiar şi cele mai simple momente din viaţă! Totul,într-un mod foarte haios! Ei bine,Rowan Atkinson,în vârstă de 56 de ani,vrea să renunţe la acest rol,care l-a făcut celebru în întreaga lume.

El a jucat în serialul britanic,format din 14 episoade,cât şi în alte două filme de animaţie care l-au avut ca personaj principal pe Mr. Bean:„Vacanţa lui Mr. Bean" şi „Mr. Bean". Primul episod al seriei Mr. Bean a fost difuzat în 1990,iar ultimul episod în anul 1995.

„Nu mai vreau să fac televiziune sau filme în rolul lui Mr. Bean,este un personaj care presupune un efort fizic prea mare şi anii trec”,a mărturisit Rowan,de curând,pentru săptămânalul italian „Gente”. Pentru acest rol,Atkinson a fost nominalizat de trei ori la secţiunea „Cea mai bună performanţă actoricească într-o comedie uşoară”,la premiile BAFTA.

Mr. Bean a devenit celebru pentru modul în care se îmbrăca în celebrul lui sacou din lână sau pentru ceasul său de mână care are încorporat un calculator digital. Hohote de râs stârneşte şi atunci când deranjează oamenii aflaţi la slujbă sau când merge la dentist.

Chiar dacă nu mai joacă în filmle,celebrul Rowan Atkinson este prezent la evenimentele mondene din Londra. El a participat la nunta regală a prinţului William cu Kate Middleton,pe 29 aprilie.Recente

Robin Williams, Sam Neill jpg
Victoria Beckham jpg
Jennifer Lopez Instagram jpg
vedetă pe covorul roșu foto  Shutterstock jpg
Chrissy Teigen jpg
Chris Martin jpeg
Mark Wahlberg sursa  Shutterstock jpg
virgine înmormântare sursa  Shutterstock jpg
MAIN Poster 4x5 png
Demi Moore jpeg
Eva Mendes jpg
Elena Ceaușescu, Eva Braun sursa  Shutterstock jpg
Patrick Duffy, Linda Purl sursa  Shutterstock jpg
Adele jpeg
Shakira jpeg
Jane Fonda foto  Shutterstock jpg
Cele mai fericite tari din lume Sursa foto shutterstock 2097419497 jpg
Kendall Jenner jpg
Bruce Willis 1 jpg
Meghan Markle jpeg