Mulţi încă îl numesc ,,fiul adoptiv al lui Velea”. Iată însă cum arată familia lui Mario Fresh

7 mario fresh jpg jpeg

Mario Fresh, pe numele lui adevărat Mario Gălăţanu, a fost ajutat să se lanseze în muzică de Antonia şi Alex Velea, încă de la vârsta de 12 ani. Astfel, mulţi au început să-l numească ,,fiul adoptiv” al celebrului cuplu. Puţini îi cunosc adevărata familie, care l-a sprijinit mereu şi l-a îndrumat spre cariera artistică.

Mario Fresh se bucură acum de un mare succes pe piaţa muzicală, dar şi în mediul online, unde are mii de admiratori. Cu toate acestea, puţini îi cunosc familia adevărată, pe care o ţine departe de ochii curioşilor.

Chiar dacă a petrecut mult timp cu Antonia şi Alex Velea, mai exact din 2008, de când s-a mutat de la Iaşi la Bucureşti, Mario păstrează o legătură strânsă cu părinţii lui, dar şi cu sora. Recent, mama artistului a postat pe contul ei de Instagram câteva poze cu toţi patru, în ipostaze tandre.

stanga
dreapta
1 mario fresh cu sora raluca jpg jpeg
2 parintii si sora lui mario fresh jpg jpeg
3 mama si sora lui mario fresh jpg jpeg
4 mario fresh cu sora lui raluca jpg jpeg
5 mario fresh parintii jpg jpeg
6 parintii lui mario fresh jpg jpeg

Sora lui Mario, Raluca, a postat şi ea imagini cu familia de la un eveniment la care au participat cu toţii, iar una din fotografii arată cât de mult ţin unul la celălalt. Desigur, n-au scapat de unele comentarii ironice:

,,Bă, tu nu aveai nevastă?”

        View this post on Instagram                   💞 A post shared by Raluca Galatanu (@ralugalatanu) on Jul 24, 2020 at 9:45am PDT

💞

A post shared by Raluca Galatanu (@ralugalatanu) on

Raluca a stat mai mulţi ani în America, dar s-a întors recent, spre bucuria lui Mario. El a declarat recent în emisiune ,,La Măruţă” că i-a fost foarte dor de ea şi dacă nu se întorcea singură, pleca după ea.

Sursa foto: Instagram/ralugalatanu/aiamclaudiag