Mulţi încă îl numesc ,,fiul adoptiv al lui Velea”. Iată însă cum arată familia lui Mario Fresh

7 mario fresh jpg jpeg

Mario Fresh, pe numele lui adevărat Mario Gălăţanu, a fost ajutat să se lanseze în muzică de Antonia şi Alex Velea, încă de la vârsta de 12 ani. Astfel, mulţi au început să-l numească ,,fiul adoptiv” al celebrului cuplu. Puţini îi cunosc adevărata familie, care l-a sprijinit mereu şi l-a îndrumat spre cariera artistică.

Mario Fresh se bucură acum de un mare succes pe piaţa muzicală, dar şi în mediul online, unde are mii de admiratori. Cu toate acestea, puţini îi cunosc familia adevărată, pe care o ţine departe de ochii curioşilor.

Chiar dacă a petrecut mult timp cu Antonia şi Alex Velea, mai exact din 2008, de când s-a mutat de la Iaşi la Bucureşti, Mario păstrează o legătură strânsă cu părinţii lui, dar şi cu sora. Recent, mama artistului a postat pe contul ei de Instagram câteva poze cu toţi patru, în ipostaze tandre.

Sora lui Mario, Raluca, a postat şi ea imagini cu familia de la un eveniment la care au participat cu toţii, iar una din fotografii arată cât de mult ţin unul la celălalt. Desigur, n-au scapat de unele comentarii ironice:

,,Bă, tu nu aveai nevastă?”

        View this post on Instagram                   💞 A post shared by Raluca Galatanu (@ralugalatanu) on Jul 24, 2020 at 9:45am PDT

💞

A post shared by Raluca Galatanu (@ralugalatanu) on

Raluca a stat mai mulţi ani în America, dar s-a întors recent, spre bucuria lui Mario. El a declarat recent în emisiune ,,La Măruţă” că i-a fost foarte dor de ea şi dacă nu se întorcea singură, pleca după ea.

Sursa foto: Instagram/ralugalatanu/aiamclaudiag



Recente

insula miliardarilor  foto   Shutterstock jpg
elvis presley jpg
ploaie  foto   Shutterstock jpg
pungi de plastic jpg
Copiii lui Snoop Dogg jpeg
Rita Ora alături de soț  foto   Shutterstock jpg
Taylor Swift  jpg
Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg
un caine fericit jpg
Victoria Beckham jpg
Regina Margareta a Danemarcei  foto  Shutterstock jpg
bebeluș  foto   Shutterstock jpg
Rachel McAdams    jpg
Leonardo DiCaprio  foto   Shutterstock jpg
muzica din adolescenta aduce beneficii  jpg
Zac Efron  jpg
Beyonce   foto   Instagram jpg
caine  jpg
Familia Addams jpeg
Ce diete urmează vedetele  jpg