„N-am avut orgasm până la 38 de ani!” Cine e spus asta?

Lumea mondenă e plină de secrete și indiscreții, pe care câteodată chiar celebritățile le dezvăluie lumii întregi. O actriță de la Hollywood face mărturisiri fără perdea!

image

Atunci când cineva cunoscut la nivel global dă din casă – sau din dormitor, mai exact – se iscă un scandal monstru, însă ce se întâmplă când chiar vedetele sunt cele care fac cunoscute detalii picante din viața lor intimă? Vă spunem noi! Toată lumea ascultă cu urechile ciulite! Ca în cazul unei actrițe de la Hollywood care s-a apucat să vorbească despre viața ei sexuală și întreaga presă internațională a preluat declarațiile ei dezinhibate. Despre cine este vorba?

Despre Rachel Bilson, care a aruncat bomba, după care a fost nevoită să revină cu precizări, zilele trecute. Și asta pentru că foștii ei parteneri de sex s-au simțit vizați – dacă ea n-a avut orgasm până la 38 de ani, asta înseamnă că iubiții ei de până atunci n-au fost în stare să-i ofere frumoasei vedete momente de plăcere maximă în dormitor. Auci!

Rachel a explicat mai bine situația după ce spusese în gura mare că ea n-a avut orgasm în timpul actului sexual până la 38 de ani. „N-avea nimic de-a face cu partenerul meu”, a încercat ea să dreagă busuiocul în podcastul „The Nick Viall Files”. „Avea de-a face cum mine, care nu-mi cunoșteam atât de bine corpul”, a continuat ea.

După ce Whitney Cummings i-a spus că n-a avut orgasm decât la 40 de ani, când a renunțat la pilulele contraceptive, Bilson i-a confirmat că acelați lucru i s-a întâmplat și ei: „Abia când am înaintat în vârstă am reușit să fac asta!”.

image

„Se pare că s-au făcut publice niște nume în timpul acelei conversații, iar mie nu-mi convine asta, pentru că nu asta a fost cauza”, a adăugat Rachel, în timp ce Viall a secondat acest lucru: „Nu dăm vina pe foștii noștri iubiți! Și nici nu oferim trofee celorlalți parteneri ai noștri. Nimeni n-a avut nimic de-a face cu asta decât mine!”.

Actrița de 41 de ani este, în momentul de față, într-o relație intimă cu Zac La Roc și a declarat, la sfârșitul anului 2022, că făcea „sex minunat în poziția misionarului” cu partenerul ei. Mai mult, ea n-a avut deloc rețineri în a vorbi liber despre viața ei sexuală după ce și-a încheiat idila cu Bill Hader, cu care ieșise în oraș din 2019 până în 2020. În 2022, a dezvăluit, în podcastul Broad Ideas, că îi era dor de „penisul lui mare”.

În cadrul podcastului ei, Rachel Bilson a abordat adesea subiecte intime cu cei care o ascultă. Ea a spus că a crescut într-o casă în care se vorbea liber despre sex, lucru care a determinat-o și pe ea să-și exprime întotdeauna părerile despre asemenea subiect considerat tabu pentru mulți. Dar oare partenerilor ei intimi le convine oare asta?...

Foto - ShutterstockRecente

Kylie Minogue foto  Shutterstock jpg
Diane Keaton sursa  Shutterstock jpg
Amber Heard 0 jpg
David Beckham, Harper Beckham jpeg
Kim Kardashian jpeg
John Travolta foto  Shuttestock jpg
Beyonce, Jay Z, Tina Turner jpg
Nick Cannon foto  Instagram jpg
Kelly Clarkson jpg
Rihanna foto  Shutterstock jpg
Summer in the city reprogramat jpg
Karpatia Pony Show 2023: cinci zile de acțiune și distracție pentru întreaga familie pe Domeniul Cantacuzino, Florești!
Untold2022 0807 235921 2M5A4740 JulienDuval ok jpg
SAGA x MAI jpg
Tina Turner foto  Instagram jpg
Britney Spears bea litri de cafea si energizante ca sa nu doarma noptile Sursa foto shutterstock 431461978 jpg
Click! Pentru Femei jpg
Victoria Beckham, Harper Beckham jpg
Taylor Swift jpg
Sanii mai mari nu aduc fericirea Sursa foto shutterstock 1073334950 jpg