„N-am avut orgasm până la 38 de ani!” Cine e spus asta?

Lumea mondenă e plină de secrete și indiscreții, pe care câteodată chiar celebritățile le dezvăluie lumii întregi. O actriță de la Hollywood face mărturisiri fără perdea!

image

Atunci când cineva cunoscut la nivel global dă din casă – sau din dormitor, mai exact – se iscă un scandal monstru, însă ce se întâmplă când chiar vedetele sunt cele care fac cunoscute detalii picante din viața lor intimă? Vă spunem noi! Toată lumea ascultă cu urechile ciulite! Ca în cazul unei actrițe de la Hollywood care s-a apucat să vorbească despre viața ei sexuală și întreaga presă internațională a preluat declarațiile ei dezinhibate. Despre cine este vorba?

Despre Rachel Bilson, care a aruncat bomba, după care a fost nevoită să revină cu precizări, zilele trecute. Și asta pentru că foștii ei parteneri de sex s-au simțit vizați – dacă ea n-a avut orgasm până la 38 de ani, asta înseamnă că iubiții ei de până atunci n-au fost în stare să-i ofere frumoasei vedete momente de plăcere maximă în dormitor. Auci!

Rachel a explicat mai bine situația după ce spusese în gura mare că ea n-a avut orgasm în timpul actului sexual până la 38 de ani. „N-avea nimic de-a face cu partenerul meu”, a încercat ea să dreagă busuiocul în podcastul „The Nick Viall Files”. „Avea de-a face cum mine, care nu-mi cunoșteam atât de bine corpul”, a continuat ea.

După ce Whitney Cummings i-a spus că n-a avut orgasm decât la 40 de ani, când a renunțat la pilulele contraceptive, Bilson i-a confirmat că acelați lucru i s-a întâmplat și ei: „Abia când am înaintat în vârstă am reușit să fac asta!”.

image

„Se pare că s-au făcut publice niște nume în timpul acelei conversații, iar mie nu-mi convine asta, pentru că nu asta a fost cauza”, a adăugat Rachel, în timp ce Viall a secondat acest lucru: „Nu dăm vina pe foștii noștri iubiți! Și nici nu oferim trofee celorlalți parteneri ai noștri. Nimeni n-a avut nimic de-a face cu asta decât mine!”.

Actrița de 41 de ani este, în momentul de față, într-o relație intimă cu Zac La Roc și a declarat, la sfârșitul anului 2022, că făcea „sex minunat în poziția misionarului” cu partenerul ei. Mai mult, ea n-a avut deloc rețineri în a vorbi liber despre viața ei sexuală după ce și-a încheiat idila cu Bill Hader, cu care ieșise în oraș din 2019 până în 2020. În 2022, a dezvăluit, în podcastul Broad Ideas, că îi era dor de „penisul lui mare”.

În cadrul podcastului ei, Rachel Bilson a abordat adesea subiecte intime cu cei care o ascultă. Ea a spus că a crescut într-o casă în care se vorbea liber despre sex, lucru care a determinat-o și pe ea să-și exprime întotdeauna părerile despre asemenea subiect considerat tabu pentru mulți. Dar oare partenerilor ei intimi le convine oare asta?...

Foto - Shutterstock



Recente

obiceiuri demodate jpg
Celine Dion  foto   Instagram jpg
Eva Mendes, Ryan Gosling  jpg
cuplu  foto   Shutterstock jpg
Singurul om inmormantat pe Luna  Sursa foto shutterstock 1454730908 jpg
Emmanuel Macron, Brigitte Macron  foto Shutterstock jpg
Robert Downey Jr, Susan Downey  jpeg
Matthew Perry, în comă două săptămâni colaj  Sursa   Shutterstock jpg
Camilla Parker jpeg
Click! Pentru Femei jpeg
Olivia Munn, Christie Brinkley  foto   Shutterstock jpg
Chuck Norris  foto   Shutterstock, Imdb jpg
Familia Regala, obiceiuri alimentare jpg
Sharon Stone și Billy Baldwin  foto   Shutterstock, Sliver (1993) jpg
haine jpg
Angelina Jolie jpg
Lily Allen  foto   Shutterstock jpg
probleme in cuplu jpg
menstruatie  jpg
Christina Applegate jpg