Naomi Campbell, răsfăţată cu bunuri valoroase de oligarhul rus, Vladislav Doronin. De ce au ajuns la cuţite?

1 naomi campbell jpg jpeg

Naomi Campbell are un număr impresionant de cuceriri. Până la vârsta de 51 de ani, fotomodelul a bifat relaţii cu bărbaţi celebri de la Hollywood, dar şi cu oameni de afaceri, cu putere financiară mare. Printre cuceririle sale, s-a numărat şi oligarhul rus, Vladislav Doronin. Împreună au trăit o poveste frumoasă de dragoste, dar care s-a încheiat cu scandal.

Albert de Monaco, Robert de Niro, Eric Clapton, Mike Tyson sau Sylvester Stallone sunt doar o parte dintre bărbaţii pe care Naomi i-a cucerit. Pe lista sa, este şi Vladislav Doronin, un om de afaceri rus, dezvoltator imobiliar şi colecţionar de artă. Potrivit „Celebritynetworth‟, Doronin are o avere estimată la 1 miliard de dolari, fiind preşedintele unei importante companii ruseşti.

Din anul 1988, până în 2009, Doronin a fost căsătorit cu Ekaterina Doronina, relaţie din care a rezultat un copil. Doronin mai are doi copii alături de fotomodelul Kristina Romanova şi pare a fi un tată generos. Se spune că omul de afaceri ar fi cheltuit, în plină pandemie, 50.000 de dolari pentru o petrecere dată în cinstea uneia dintre fiicele sale.

Pe când era căsătorit, în 2008, Doronin a început să se vadă cu fotomodelul Naomi Campbell. La braţul omului de afaceri, fotomodelul s-a bucurat de călătorii şi cadouri scumpe, printre care şi un conac futurist, construit special pentru ea, în Moscova. Însă după 5 ani, povestea de dragoste a ajuns la final, în ciuda faptului că formau un cuplu solid.

Motivul despărţirii pare a fi stilul de viaţă al supermodelului, care a născut gelozii. În cercul ei de prieteni se aflau oameni celebri, ca Leonardo DiCaprio, iar Doronin nu putea accepta.

În plus, din cauza angajamentelor, cei doi nu se mai vedeau atât de des, ca la început: „În multe privinţe, relaţia lor era ca un angajament de afaceri. Naomi aduce un plus de farmec hotelurilor şi proprietăţilor sale, iar el o trata extrem de bine. Dar petrec mult timp separaţi din cauza angajamentelor‟, declara o sursă apropiată cuplului, pentru „Page Six‟.

Citeşte şi: Vedete care au devenit mame la vârste înaintate. Naomi Campbell surprinde lumea prin naşterea unei fetiţe la 50 de ani

În urma despărţirii, Naomi Campbell a fost dată în judecată de Vladislav Doronin. Potrivit „TMZ‟, Doronin spunea  că fotomodelul ar fi plecat cu bunuri pe care nu i le-a mai returnat, în valoare de peste 3 milioane de dolari. De asemenea, dezvoltatorul imobiliar a declarat că Naomi îi datorează o sumă mare de bani, după ce ar fi împrumutat-o, de-a lungul anilor.

Nici fotomodelul nu s-a lăsat mai prejos! La rândul său, a apelat la avocaţi pentru a-şi da fostul iubit în judecată, „pentru a-şi recupera lucrurile, care sunt în posesia lui‟, a spus o sursă apropiată modelului.

Sursă foto: Shutterstock, Pinterest 



Recente

Cristiano Ronaldo  foto   Instagram jpg
Tom Cruise cu soții Beckham  foto   Instagram jpg
Obiceiuri din copilarie  jpg
insula miliardarilor  foto   Shutterstock jpg
elvis presley jpg
ploaie  foto   Shutterstock jpg
pungi de plastic jpg
Copiii lui Snoop Dogg jpeg
Rita Ora alături de soț  foto   Shutterstock jpg
Taylor Swift  jpg
Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg
un caine fericit jpg
Victoria Beckham jpg
Regina Margareta a Danemarcei  foto  Shutterstock jpg
bebeluș  foto   Shutterstock jpg
Rachel McAdams    jpg
Leonardo DiCaprio  foto   Shutterstock jpg
muzica din adolescenta aduce beneficii  jpg
Zac Efron  jpg
Beyonce   foto   Instagram jpg