Naomi Campbell, răsfăţată cu bunuri valoroase de oligarhul rus, Vladislav Doronin. De ce au ajuns la cuţite?

1 naomi campbell jpg jpeg

Naomi Campbell are un număr impresionant de cuceriri. Până la vârsta de 51 de ani, fotomodelul a bifat relaţii cu bărbaţi celebri de la Hollywood, dar şi cu oameni de afaceri, cu putere financiară mare. Printre cuceririle sale, s-a numărat şi oligarhul rus, Vladislav Doronin. Împreună au trăit o poveste frumoasă de dragoste, dar care s-a încheiat cu scandal.

Albert de Monaco, Robert de Niro, Eric Clapton, Mike Tyson sau Sylvester Stallone sunt doar o parte dintre bărbaţii pe care Naomi i-a cucerit. Pe lista sa, este şi Vladislav Doronin, un om de afaceri rus, dezvoltator imobiliar şi colecţionar de artă. Potrivit „Celebritynetworth‟, Doronin are o avere estimată la 1 miliard de dolari, fiind preşedintele unei importante companii ruseşti.

Din anul 1988, până în 2009, Doronin a fost căsătorit cu Ekaterina Doronina, relaţie din care a rezultat un copil. Doronin mai are doi copii alături de fotomodelul Kristina Romanova şi pare a fi un tată generos. Se spune că omul de afaceri ar fi cheltuit, în plină pandemie, 50.000 de dolari pentru o petrecere dată în cinstea uneia dintre fiicele sale.

stanga
dreapta
3 vladislav doronin jpg jpeg
2 naomi campbell 1 jpg jpeg

Pe când era căsătorit, în 2008, Doronin a început să se vadă cu fotomodelul Naomi Campbell. La braţul omului de afaceri, fotomodelul s-a bucurat de călătorii şi cadouri scumpe, printre care şi un conac futurist, construit special pentru ea, în Moscova. Însă după 5 ani, povestea de dragoste a ajuns la final, în ciuda faptului că formau un cuplu solid.

Motivul despărţirii pare a fi stilul de viaţă al supermodelului, care a născut gelozii. În cercul ei de prieteni se aflau oameni celebri, ca Leonardo DiCaprio, iar Doronin nu putea accepta.

În plus, din cauza angajamentelor, cei doi nu se mai vedeau atât de des, ca la început: „În multe privinţe, relaţia lor era ca un angajament de afaceri. Naomi aduce un plus de farmec hotelurilor şi proprietăţilor sale, iar el o trata extrem de bine. Dar petrec mult timp separaţi din cauza angajamentelor‟, declara o sursă apropiată cuplului, pentru „Page Six‟.

Citeşte şi: Vedete care au devenit mame la vârste înaintate. Naomi Campbell surprinde lumea prin naşterea unei fetiţe la 50 de ani

În urma despărţirii, Naomi Campbell a fost dată în judecată de Vladislav Doronin. Potrivit „TMZ‟, Doronin spunea  că fotomodelul ar fi plecat cu bunuri pe care nu i le-a mai returnat, în valoare de peste 3 milioane de dolari. De asemenea, dezvoltatorul imobiliar a declarat că Naomi îi datorează o sumă mare de bani, după ce ar fi împrumutat-o, de-a lungul anilor.

Nici fotomodelul nu s-a lăsat mai prejos! La rândul său, a apelat la avocaţi pentru a-şi da fostul iubit în judecată, „pentru a-şi recupera lucrurile, care sunt în posesia lui‟, a spus o sursă apropiată modelului.

Sursă foto: Shutterstock, Pinterest Recente

pahare   shutterstock 2155428393 jpg
Bradley Cooper si Lea jpeg
Nunta jpg
Beyonce jpg
Superman   Dean Cain png
miss universe australia jpg
jaclyn smith actrita jpg
Sunete jpg
Kim Kardashian jpg
pretentios   shutterstock 2153636113 jpg
Untold jpg
Elena Ghica Dora d'Istria 4 jpeg
Competitie jpg
Longevitate jpg
Quokka   animal jpg
Facebook jpg
elvis jpg
Suzanne Somers 2 shutterstock 537518347 jpg
muzica   chitara   guitars gcfe5d960e 1280 jpg
Zishe Breitbart jpeg