Nu urca pe scenă până nu-și făcea injecția cu B12. Obsesia lui Prince

Suferea de dureri cronice și lua multe analgezice pentru asta. Însă era tot timpul extrem de atent să nu uite să-și facă injecția cu vitamina B12.

image

Există un număr destul de mare de vedete, care au ajuns la o anumită maturitate și de la care ne așteptăm să-și ia „Adio!” de la noi în curând, însă mai există și celebrități care pleacă pe lumea cealaltă prematur, când nimeni nu bănuiește că le-a venit timpul. Un asemenea star este Prince, interpretul hitului „Purple Rain”, care a murit la numai 57 de ani, în 2016, și ne-a șocat pe toți.

Dar nu numai vârsta lui a făcut ca dispariția sa să fie șocantă, ci și faptul că, cu numai câteva zile înainte de-a pieri, a urcat pe scenă și a susținut un concert de parcă ar fi fost în cea mai bună formă fizică a sa. Mai mult, Prince avea planuri mari profesionale, voia să susțină câteva show-uri în cadrul turneului Piano & A Microphone. Dar n-a mai apucat...

În afara faptului că anulase un spectacol pentru că era răcit, nu era niciun semn de alarmă asupra sănătății superstarului muzical. Abia după moartea lui s-a descoperit ce se petrecea cu adevărat în viața unuia dintre cei mai talentați cântăreți și compozitori care au existat vreodată. Vedeta avea vechi răni, durere cronică și o dependență cruntă de analgezice. De fapt, cauza oficială a morții lui Prince a fost chiar o supradoză accidentală de analgezice.

Pe lângă aceste pastile pe care le lua cu religiozitate, Prince mai avea o obsesie – să nu cumva să urce pe scenă până nu-și făcea injecția cu B12. Această vitamină este necesară oamenilor pentru a supraviețui și, din păcate, există multă lume care nu primește doza recomandată de B12, mai ales veganii și vegetarienii. Iar Prince era ori vegan, ori vegetarian.

Așadar, se pare că din cauza dietei sale deficitare era necesar ca vedeta să-și completeze aportul de vitamina B12, pentru a putea funcționa la întreaga sa capacitate. De fapt, echipa sa de management avea o datorie importantă de îndeplinit – trebuia să aranjeze administrarea unei doze de B12 de fiecare dată când avea un concert.

Cântărețul nu urca pe scenă până nu i se injecta vitamina binevenită. Se pare că Prince își făcea cu regularitate injecțiile cu vitamina B12 pentru că îl făceau „să se simtă bine” mai presus de orice.  

foto - ShutterstockRecente

Shannen Doherty  foto   Shutterstock jpg
Jennifer Lopez jpg
Kate Middleton jpg
Hillary Clinton FOTO Profimedia jpg
Nostradamus a prezis că în 2013 va începe al Treilea Război Mondial jpeg
4x5 Mainstage UNTOLD 2024 jpg
Kim Kardashian jpg
influencer  foto   Shutterstock jpg
Kim Kardashian în lenjerie intimă  foto   Instagram jpg
turbulență jpg
Serena Williams  foto   Shutterstock jpg
Nicki Minaj  jpg
Sharon Stone jpg
AD 4nXfs3LB6wCUzZe0QGfm 2E 0loKYvfmcgKRRZdJY7mYQ0V3HM1YwPuJY4OvwLSBL 1NnRCp wuv1ali9JRQ65WltiomaWRbWtMhfIxhqDgCvrmza4tOmhL91H203pYWobZYsep31 jrOgGqp5D1yvfaf2hLA
cel mai bogat model din lume jpg
Kevin Bacon jpg
Celebra creatoare de modă Coco Chanel a încetat din viață în 1971 jpeg
Maimuța Proboscis jpg
Jake Gyllenhaal   jpeg
Justin Bieber jpg