Numele real al lui Mr. Pink. Iubitul Monicăi Gabor a scris o carte despre experienţa lui budistă

6 83678 original jpg jpeg

De când a plecat din România şi a ajuns în America, ţara tuturor posibilităţilor, Monica Gabor a avut o singură relaţie. Fosta soţie a lui Irinel Columbeanu se iubeşte de câţiva ani cu Mr. Pink. Nu se cunosc multe detalii despre el. E un afacerist chinez stabilit în America ce are o companie care produce o băutură energizantă. Dar am aflat detalii despre el, mai ales numele real al lui Mr. Pink.

Monica Gabor a încercat să ţină secrete mai multe aspecte ale vieţii lui Mr. Pink. De exemplu, numele lui real este Ji Xiang. S-a născut pe 28 ianuarie 1977 în provincia Qinghai, China. Presa internaţională susţine că Mr Pink a obţinut titlul de 'Reîncarnare a lui Budha cel viu'.

Timp de 6 ani a studiat religia în Nepal şi India. A locuit trei ani într-o mănăstire. Apoi Mr. Pink a devenit Singa Rinpoche al 8-lea şi a înfiinţat o societate al cărei lider era chiar el. Perioada aceasta a fost documentată într-un jurnal care, ulterior, a fost publicat cu titlul 'I’m Such a Living Buddha'.

”Atunci când s-a confruntat cu probleme în viaţă legate de iubire, celebritate sau sănătate, Singa Ripoche le-a rezolvat într-un mod profund, cu înţelegere şi blândeţe. Pentru oamenii moderni, prinşi într-un iureş de anxietate colectivă, această carte este o adevărată uşurare pentru suflet”, spune descrierea cărţii.

image

În 2006, a încercat să lanseze un album de muzică rock şi hip-hop. Autorităţile nu au fost de acord şi l-au interzis. Mr. Pink nu a putut intra un an în Taiwan. Avea o sumedenie de CCD-uri şi DVD-uri cu chipul său pe ele. Un fost director al companiei lui Mr. Pink a făcut şi el câteva dezvăluiri despre afaceristul chinez.

Când şi-a cunoscut şeful, fostul director a aflat că Mr. Pink este un cântăreţ, scriitor şi lider spiritual în China. În prezent este o apariţie modestă. Mr. Pink nu ia parte la evenimente publice. De cele mai multe ori, Monica Gabor apare neînsoţită la ele.

image

”I-am cunoscut familia. Mama şi sora mea l-au cunoscut şi sunt încântate. Când avea 16 ani a fost călugăr. A stat în pustietate 3 ani, în India. A renunţat la bunuri şi a trăit modest. Mi-am dat seama cât contează să stai într-un mediu simplu, fără maşini, bogăţii şi să-ţi dai seama care sunt cadourile vieţii. În pustietate şi-a dat seama că asta contează foarte mult. El crede în Karma, crede că viaţa e un cerc şi că tot ce faci ţi se va întoarce. Mă bucur că a plecat de acolo şi că ne-am întâlnit”, a declarat Monica Gabor în urmă cu câţiva ani.Recente

kim kardashian jpg
Olivia Newton John, ultimul mesaj sursa  Shutterstock jpg
Brendan Fraser jpeg
Chandler Bing jpeg
Ajungem MARI Suflet fragil, caut o inimă mare (1) png
Regina Elisabeta a II a jpg
Jennifer Lopez si Jennifer Garner jpg
Hugh Jackman și soția foto  Shutterstock jpg
brad de Crăciun sursa  Shutterstock jpg
ok Razvan Popescu (2) jpg
Selena Gomez jpg
Printesa Aiko a Japoniei jpeg
Katherine Hepburn jpg
Shania Twain, abuz sexual sursa  Shutterstock jpg
Cea mai in varsta castigatoare a unui premiu Grammy Sursa imagine Instagram angelaalvarez1927 jpg
Meghan Markle si Printul Harry jpeg
Printul Harry jpg
Paradoxul zilei de nastere Sursa imagine shutterstock 150755498 jpg
kim kardashian sursa  Instagram jpg
Cele mai ciudate obiceiuri alimentare ale celebritatilor Sursa imagine Instagram wearedavid mia jpg