O zi pentru frumuseţea ta

1 61347 original jpg jpeg

Vrei să ieşi din cotidian şi să arăţi mai proaspătă şi mai frumoasă ca niciodată? Rezervă-ţi o zi pe săptămână numai pentru tine, în care să te răsfeţi pe cinste.

Baia de dimineaţă

Începe-ţi dimineaţa cu o baie în cadă,pentru a căpăta energia necesară întregii zile. Pentru asta,pregăteşte o infuzie de ceai verde,din 2 căni de apă şi 4 linguri de ceai,pe care să o torni în cadă înainte de a face baie.

Stai în cadă 15 minute şi apoi spală-te cu apă călduţă,alternând temperatura ridicată cu cea scăzută.

Răsfăţ pentru piele

După baia revigorantă,un masaj cu ulei va hidrata foarte bine pielea,o va face mai elastică şi catifelată şi chiar te va ajuta să combaţi sau să previi vergeturile. În plus,aplicate pe pielea umedă,uleiurile ajută la prevenirea apariţiei celulitei şi a încreţirii premature a pielii.

Decolteu seducător

Următorul pas este îngrijirea sânilor şi a gâtului,care necesită creme speciale,precum şi o atenţie permanentă. Pentru tonifierea pielii,foloseşte o loţiune pentru bust şi gât,pe care o masezi zilnic,cu mişcări circulare,imediat după baie.

Special pentru ten

Aplică pe tenul curat o mască exfoliantă cu alge marine şi las-o să acţioneze timp de zece minute,după care îndepărteaz-o prin tragere. Folosită de două ori pe săptămână,aceasta stimulează reînnoirea celulară,ceea ce îmbunătăţeşte aspectul tenului şi îl face să fie mai strălucitor.

Picioare îngrijite

Pentru picioare,foloseşte o cremă hidratantă şi execută un masaj astfel:

-începe de la gleznă,continuă cu călcâiul şi apoi cu vârfurile,de câteva ori;-prinde apoi piciorul cu ambele mâini şi masează cu mişcări circulare fiecare deget în parte;-la final,masează talpa dinspre centru spre părţile laterale,tot prin mişcări circulare.