Oana Mareş: «Dragoş este "vocea raţiunii" în relaţia noastră»

1 52138 original jpg jpeg

În fiecare zi, nu-i scapă nimic din cele ce se petrec în showbizul de la noi în emisiunea „It’ s Show Time“ de la Antena 2. Când vine vorba despre viaţa ei personală, este destul de discretă. De data aceasta, bucuria de a deveni mămică şi de a avea alături un iubit care o face fericită au motivat-o pe Oana să facă mici dezvăluiri.

Urmează să devii mamă,dar se pare că pentru tine este un mic preţ de plătit:un tratament pe care trebuie să-l urmezi. Cum te simţi fizic şi emoţional acum,când se apropie momentul naşterii?

Mă simt bine şi abia aştept întâlnirea dintre noi! Mă bucur că totul a decurs bine în ciuda problemelor de sănătate! Aş mai face încă o mie de injecţii şi aş lua pastile cu pumnul dacă asta e necesar pentru a trăi fericirea asta!

Ai vreo teamă faţă de naştere sau pentru perioada de după?

N-am nicio teamă! Nu mi-a fost teamă niciodată de operaţii,anestezii,injecţii,iar pentru perioada de după,am ceva antrenament cu nepoţica mea. Nu mă sperii eu aşa uşor!

Cum se poartă Dragoş,iubitul tău,ca viitor tătic? Este emoţionat,exagerat de protector,atent la ceea ce mănânci şi la tot ce faci,pentru a vă fi bine şi ţie şi bebeluşului?

E foarte liniştitor să treci prin această perioadă cu un bărbat matur,inteligent,cu experienţă şi înţelegător,ca Dragoş! Exagerat-nu este,este exact aşa cum trebuie,pentru că înţelege repede care sunt limitele şi nu le depăşeşte niciodată! Este nerăbdător să trăim  momente minunate alături de cel mic.

Cât de mult contează pentru tine prezenţa lui alături de tine în această perioadă?

Enorm! Pentru orice femeie e important să fie susţinută şi protejată de bărbatul iubit în perioada sarcinii! Dragoş mă face mereu să mă simt foarte specială! Îmi aminteşte  mereu ce perioadă minunată trăiesc,să nu uit să mă bucur de ea,chiar dacă simt că e greu uneori. El e „vocea raţiunii“ în  relaţia asta!

Într-un interviu anterior spuneai că nu-ţi doreşti ca el să ia parte la naştere. Care sunt motivele?

Cred că e destul de emoţionant momentul pentru el şi nu vreau să adaug mai mult stres,ţinându-l într-o sală de operaţii! Va fi cezariană şi nu e uşor de suportat pentru un privitor!

Există ceva care să te facă să crezi că relaţia voastră a fost predestinată?

Faptul că n-am trăit niciodată momente aşa frumoase înseamnă că trebuia să apară el,ca să se întâmple!

Amândoi aţi avut relaţii anterioare. Asta vă face mai precauţi sau mai pregătiţi pentru o căsnicie?

Precauţi,nu! Să te căsătoreşti e uşor,să rămâi căsătorit şi fericit e mai greu!  Noi am învăţat din experienţele anterioare câte ceva despre noi şi vom folosi totul ca relaţia noastră să ne aducă fericire!

Din punctul tău de vedere,care sunt secretele unei relaţii de durată?

Să fii pregătit să munceşti pentru relaţie! Să faci eforturi atunci când poate n-ai chef să faci compromisuri  mici care-i aduc lui fericire şi invers!

simeon stalpnicul png

Dacă ai fi înşelată cum ai reacţiona?

Cu maturitate,cred! Nu m-aş pripi să iau o decizie definitivă,ci aş încerca să văd ce a dus la situaţia respectivă!

După un eşec în căsnicie,mulţi s-ar gândi de două ori înainte de a se mai căsători cu acte. Voi veţi mai încerca sau aţi făcut deja pasul,după cum s-a scris recent?

Nu ne-am căsătorit,dar nu din cauza eşecului! Amândoi am intrat în relaţiile care au dus la căsnicie când eram foarte tineri,am eşuat din motive care nu se mai regăsesc în relaţia noastră şi nici nu vor interveni vreodată!

El are o fetiţă dintr-o relaţie anterioară,Maria Anastasia,în vârstă de şapte ani. Cum vă înţelegeţi voi două şi cum ai procedat pentru ca ea să te accepte?

E un copil minunat! Am devenit repede,în mod natural,bune prietene!

Eşti discretă în ceea ce priveşte viaţa personală,dar presa te-a urmărit mai mult în ultima vreme. A fost ceva cu adevărat supărător pentru tine sau pentru cei dragi ţie în tot ceea ce s-a scris?

Au fost neadevăruri care m-au rănit,dar eu ştiu foarte bine cine sunt şi nu m-am lăsat doborâtă. Imaginea e importantă,dar liniştea şi fericirea sunt de nepreţuit. Astfel că nu m-am lăsat mult timp supărată de răutaăţi! Am înţeles cum funcţionează lucrurile şi mi-am găsit pacea repede!

Ai continuat să prezinţi emisiunea „It’s Show Time”,deşi sarcina ta este avansată. Când îţi propui să faci pauză şi pentru cât timp?

N-am stabilit exact! Voi naşte la sfârşitul lui septembrie şi sper să revin la lucru cât mai repede. Lucrez de la 19 ani fără întrerupere şi e primul „concediu“ prelungit! Voi reveni imediat ce voi putea.

Care a fost cel mai greu moment avut la filmări vreodată?

Greu? N-am avut momente foarte grele. Au mai fost zile când fizic nu m-am simţit bine,dar în clipa în care intru în studio,îmi trece orice disconfort! Atmosfera e una de relaxare,ne distram împreună şi uităm de orice problemă. Le mulţumesc pentru asta colegilor mei de la Antena 2,cu care e o adevărată plăcere să colaborezi.

De un an,Oana trăieşte o frumoasă poveste de iubire alături de Dragoş Săbăreanu

simeon stalpnicul png

Ne poţi povesti o întâmplare amuzantă de la filmări? Există şi astfel de momente?

Am avut momente când am fost nevoită să cer publicitate pentru că nu mă puteam opri din râs! Asta pentru că am avut atâţia  invitaţi haioşi!

Prietenii adevăraţi sunt rari. Ai o prietenă sau un prieten adevărat? Când şi cum ţi-a fost alături?

Am prietene,dar mama e cea mai bună prietenă a mea. Ea a fost alături de mine în cele mai grele momente ale mele,indiferent de ce natură au fost!

Ce nu i-ai ierta niciodată cuiva? Dar ţie?

Să-mi facă membrii familiei să sufere în vreun fel.

Care au fost cele mai mari trei provocări sau momente mai grele din viaţa ta?

Cel mai greu moment a fost despărţirea de tatăl meu! Moartea lui,suferinţa lui de dinainte m-a marcat definitiv. Orice altă pierdere a mea,sentimental sau profesional vorbind,a devenit mică pe lângă asta.

3 secrete ale unei relaţii de durată?

-Să fii pregătit să munceşti pentru acea relaţie

-Să faci compromisuri mici care-i aduc fericire celuilalt,chiar dacă uneori n-ai chef să le faci

-Să înveţi din experienţele anterioare câte ceva despre tine şi să foloseşti totul pentru ca relaţia să vă aducă fericire amândurora