Oana Sârbu şi Ştefan Bănică Jr. au "refăcut" scena din "Liceeni". Au trecut 32 de ani, dar sunt neschimbaţi

1 83945 original jpg jpeg

Oana Sârbu şi Ştefan Bănică Jr., cele mai îndrăgite personaje din pelicula "Liceenii" par neschimbaţi, la 32 de ani de la premiera celebrului film. Cei doi au rămas prieteni şi continuă să se bucure de fiecare revedere.

 Aşa s-a întâmplat şi recent, când Ştefan Bănică Jr. şi-a sărbătorit ziua de naştere. Cei doi s-au revăzut şi au făcut o fotografie împreună şi pare că timpul nu a trecut peste niciunul dintre ei. 

„Aşa de-ar fi prieteniile…Cred c-o să vă placă poză”, a scris Oana în dreptul fotografiei postate pe o reţea de socializare. 

image

Poza postată de solistă a adunat imediat sute de like-uri şi zeci de comentarii. „Mă bucur aşa de mult când vă văd împreună. Liceenilooor”, „Superbi”, ”Sunteţi aşa frumoşi împreună”, ”Neschimbaţi”, ”Ce frumosi sunteţi, parcă nici nu a trecut timpul peste voi. Aţi bucurat şi încă o faceţi, generaţii de români”, ”Aceeaşi liceeni frumoşi!”, ”Tot tineri şi frumosi aţi rămas”, au fost câteva dintre comentariile faniilor.

"Succesul „Liceenilor“ a fost atât de mare, încât nicio altă izbândă sau provocare pe care aş fi avut‑o în muzică nu au reuşit să egaleze acest succes al filmului. Este o realitate, judecând după atâţia ani, şi ăsta e un lucru bun, nu un regret", a declarat Oana într-un interviu pentru Historia. 

image

"Liceenii" (1987) este unul dintre cele mai îndrăgite filme româneşti. Acesta spune povestea de dragoste a doi "boboci" carese îndrăgostesc. Mihai (Ştefan Bănică) este un provincial ajuns laun liceu din Bucureşti, unde pasiunea sa pentru filosofie şimatematică va fi eclipsată de iubire, iar Dana (Oana Sârbu) este o împătimită a campionatelor de şah. Iubirea celor doi este presăratăcu certuri, surprize inocente şi probe de prietenie. Pe lângă ceidoi îndrăgostiţi se mai remarcă simpaticul Ionică (MihaiConstantin), prietenul lui Mihai, dar şi dura profesoară dematematică Isoscel (Tamara Buciuceanu) şi dirigintele Socrate (IonCaramitru).Recente

Kylie Jenner jpg
Wednesday jpeg
vedete care au înșelat cu bona copiilor sursa  Shutterstock jpg
Vedete care s au căsătorit de două ori cu același partener jpg
central nucleara Cernobil sursa  Shutterstock jpg
Semne neobisnuite ca esti insarcinata Sursa imagine Pixabay jpg
Cadouri nepotrivite pentru Sărbătorile de Iarnă jpg
Printul John 4 jpeg
Cristina Mihaela Dorobantu (4) jpg
Filme care au distrus casnicii la Hollywood Sursa imagine shutterstock 2158102771 jpg
Sylvester Stallone, fiul autist sursa  Shutterstock jpg
shutterstock 167894822 jpg
gripa cămilei, cupa mondială la fotbal sursa  Shutterstock jpg
Ce se intampla cu rochiile celebritatilor dupa marile evenimente Sursa imagine shutterstock 288368573 jpg
A aparut cea mai nouă editie a revistei Click! pentru femei jpeg
Meg Wynn Owen, actriță jefuită sursa  The Duellists jpg
Mariah Carey jpeg
Nicole Kidman sursa  Shutterstock jpg
Steve Martin sursa  Shutterstock jpg
Oprah Winfrey jpg