Obiceiuri ce duc la îmbătrânirea prematură a pielii!

1 70300 original jpg jpeg

Te temi că tinereţea pielii va dispărea în cele din urmă? Dar aceste simptome pot fi puse în aşteptare pentru mai mult timp. Niciuna dintre noi nu vrem să apară ridurile, petele sau lăsarea pielii şi liniile fine pe faţa noastră. De aceea, trebuie să luăm măsuri.

Faţa este cea care ne poate arăta cu adevărat vârsta dacă nu luăm măsuri pentru a menţine pielea sănătoasă. Acest lucru implică menţinerea unui regim alimentar echilibrat,care să fie bogat în grăsimi sănătoase şi aplicarea de protecţie UV.

Obiceiurile care duc la dezvoltarea îmbătrânirii premature de la o vârstă fragedă:

-Lipsa de exerciţii fizice-Lipsa unui regim de frumuseţe-O dietă săracă

Lipsa sau exagerarea cu exerciţiile fizice

În timp ce exerciţiile fizice sunt bune pentru corp,exagerarea lor poate limita fluxul de oxigen şi sânge în anumite părţi superioare ale corpului,în special zona feţei,provocând astfel ridarea prematură a pielii.

Stresul de la muncă

Unul dintre motivele pentru care apar ridurile şi liniile fine pe faţă este stresul provocat de problemele de la muncă. Acest lucru este valabil pentru persoanele care petrec foarte mult timp în faţa calculatorului.

Aerul condiţionat

Dacă petreci prea mult timp în dreptul unui aparat de aer condiţionat,poate fi afectată sănătatea pielii. Încep să apară ridurile şi liniile fine foarte repede.

 Nepurtarea de ochelari de soare  

Dacă nu porţi ochelari de soare atunci când ieşi afară din casă,pielea sensibilă din jurul ochilor poate fi afectată,ducând la formarea de linii fine şi pete.

Băutul băuturilor cu paiul

Dacă ai obiceiul de a bea în mod regulat anumite băuturi cu paiul,trebuie să ştii că ajuţi la îmbătrânirea prematură a pielii. Acest lucru se întâmplă pentru că ţuguind buzele creşte riscul de a dezvolta linii în jurul gurii.

  Purtarea lentilelor de contact        

Atunci când porţi lentile de contact,trebuie să tragi de pielea sensibilă din jurul ochilor,care,atunci când este întinsă în mod regulat poate duce la formarea de riduri şi linii în zona respectivă.

Slăbitul

Atunci când o persoană pierde mai multe kilograme într-un timp scurt,pielea se poate lăsa,ceea ce duce la îmbătrânirea prematură a pielii,care devine vizibilă.

Credit foto:http://www.boldsky.comRecente

pungi de plastic jpg
Copiii lui Snoop Dogg jpeg
Rita Ora alături de soț foto  Shutterstock jpg
Taylor Swift jpg
Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg
un caine fericit jpg
Victoria Beckham jpg
Regina Margareta a Danemarcei foto Shutterstock jpg
bebeluș foto  Shutterstock jpg
Rachel McAdams  jpg
Leonardo DiCaprio foto  Shutterstock jpg
muzica din adolescenta aduce beneficii jpg
Zac Efron jpg
Beyonce  foto  Instagram jpg
caine jpg
Familia Addams jpeg
Ce diete urmează vedetele jpg
Coperta Click! pentru femei Nr 8 2024 jpg
4 rihanna profimedia 0421395391 jpg jpeg
James Bond, Daniel Craig jpeg