Obţine un look nou, în câţiva paşi simpli!

1 62925 original jpg jpeg

Nici nu este amiază şi te-ai plictisit deja de look-ul tău? Află că fără prea mult efort, te poţi „reîmprospăta” în doar cinci minute. Uite la ce trebuie să „umbli”!

Adaugăo eşarfăExistă o mulţime de feluri în care poţi purta o eşarfă. O poţi pune în jurul gâtului,dar nici legată în jurul taliei,nu va arăta rău.

În plus,dacă este ceva mai mică,poate fi transformată într-un turban. Iar dacă spiritul tău este ceva mai vesel sau mai colorat,poţi încerca varianta de eşarfă-brăţară,împletită în jurul încheieturii.

Colierele mari,XXL,sunt la modă acum,dar nu numai datorită acestui fapt ţi le recomand. Sunt genul de accesorii care fac minuni,atunci când vine vorba de garderoba ori ţinutele tale,uşor plictisitoare. Poartă unul masiv,sau mai multe,subţiri,suprapuse. Peste o bluză colorată,acestea vor arăta minunat!

Dacă în momentul în care arunci o privire în dulapul cu încălţări,observi numai tonuri închise de gri,maro şi negru,eu zic că a venit momentul să faci câteva schimbări. Nu,nu sugerez o curăţenie generală,pentru că ştiu că-ţi este greu să te desparţi de anumite modele,însă,data viitoare când ieşi la cumpărături,investeşte în pantofi de altă culoare.

Ia în considerare nuanţele de roşu,ceva mai închise sau de ce nu,pe cele de albastru electric. Dacă nu prea poţi purta tocuri,investeşte în pantofi plaţi ori balerini,dar alege-i în aceeaşi idee.

Un print „animal” sau nişte detalii deosebite vor face minuni! În felul acesta,ţinutele tale vor fi scoase din anonimat,iar tu te vei simţi îndrăzneaţă.

Nu ai ajuns nici azi la manichiură,nu? Dacă ai o întâlnire urgentă şi nu eşti încrezătoare pe felul în care îţi arată unghiile,cel mai indicat ar fi să aplici un strat de ojă,proaspăt,peste cel deja existent. Nici nu-ţi dai seama ce diferenţă face! Plus că nu va observa nimeni acest mic detaliu.

Cearcănele căpătate aseară sau „moştenite” de-a lungul vremii,sunt cum nu se poate mai nefavorabile pentru tine. Şi cum nu vrei să pari obosită încă de la primele ore ale zilei,soluţia ar fi următoarea:

aplică o cremă de ochi,cu retinol ori cafeină,în compoziţie,pentru a relaxa un pic zona.

Ulterior poţi aplica,chiar şi peste fondul de ten,un strat subţire de corector. Ai să vezi că o privire luminoasă te va face şi mai remarcată.Recente

vedete serioase jpg
J Lo jpg
Coperta CPF 11 jpeg
kardashian1 jpg
Festivalul Opera Copiilor OCC JPG
Bobby Brown si Whitney Houston jpg
luna shutterstock 1044034966 jpg
Blue jpeg
Rebel Wilson jpeg
Elon Musk jpg
vineri jpg
Tom Hanks și Rita Wilson au fost depistați pozitiv cu COVID 19 la începutul lunii martie  jpeg
numerologie
Elvis Presley
Victoria Beckham jpg
Copii jpg
Shurubel 1 jpeg
Regina Victoria – secvențe jpeg
Cameron Diaz jpg
Kate Hudson jpg