Operaţiile estetice, un cadou inedit de Ziua Femeii

1 73601 original jpg jpeg

Nu ştii cum să îţi surprinzi iubita de Ziua Femeii? Ce părere ai dacă i-ai oferi o operaţie estetică? Orice femeie îşi doreşte să fie cea mai frumoasă pentru partenerul ei de viaţă, aşa că nu va refuza un asemenea dar.

Chiar şi atunci când vă aflaţi în primul sfert de veac al căsniciei sau un copil a apărut în viaţa voastră de cuplu,ea ar vrea să ştie că,pentru iubitul sau soţul ei,este în continuare cea mai frumoasă. Ea va face eforturi să îşi menţină corpul zvelt şi chipul luminos şi tânăr,dar nu întotdeauna aceste eforturi dau rezultatele dorite.

De Ziua Femeii,oferă-i persoanei iubite un cadou inedit:o operaţie estetică.

Implantul mamar după naştere

Un copil este o minune. Dar o femeie care a născut şi alăptează rămâne cu modificări semnificative asupra volumului sânilor. De altfel,sânii ptozaţi-lăsaţi-reprezintă o mare nemulţumire a proaspetelor mămici. Această problemă poate fi rezolvată foarte simplu prin realizarea unui implant care oferă pacientei un bust proeminent şi un decolteu atrăgător.

Buze senzuale

Foarte puţine femei se nasc cu buze pline şi senzuale. La fel ca şi sânii,buzele sunt considerate un simbol al feminităţii şi al senzualităţii şi,pornind de la acest considerent,tot mai multe femei visează să aibă buze cărnoase şi voluptuoase. Visul lor poate deveni realitate prin intervenţia de mărire a buzelor,care poate fi realizată prin două proceduri:injectarea acidului hialuronic sau folosirea unor implanturi permanente de silicon. Recente

Longevitate jpg
Quokka   animal jpg
Facebook jpg
elvis jpg
Suzanne Somers 2 shutterstock 537518347 jpg
muzica   chitara   guitars gcfe5d960e 1280 jpg
Zishe Breitbart jpeg
Dakota Johnson jpg
panza de paianjen shutterstock 1761418589 jpg
film mut shutterstock 1208134459 jpg
Victoria B jpg
victima shutterstock 1661010535 jpg
Celebra creatoare de modă Coco Chanel a încetat din viață în 1971 jpeg
Epilare jpg
Tom Cruise jpeg
jeff bridges shutterstock 185455103 jpg
Conserve jpg
Mr Bean  jpg
ronaldo jpg
Luna si Soarele shutterstock 2154153519 jpg