Ozzy Osbourne a rămas o umbră a omului care a fost. Cum s-a degradat „Prinţul întunericului" în timpul pandemiei

1 profimedia 0039010235 jpg jpeg

Ozzy Osbourne este o legendă a rockului pentru multe generaţii, dar zilele sale de glorie au apus. Vremurile în care se autointitula „Prinţul întunericului“ şi făcea show-uri scndaloase cu trupa Black Sabbath sau solo sunt doar o amintire. Astăzi, Ozzy Osbourne e doar un bătrân în vizibilă suferinţă şi pare să regrete multe.

Când Ozzy (72 de ani) a început să cânte în trupa Black Sabbath, arăta ca orice alt rocker pe care l-ai fi putut vedea în anii ʼ70, plimbându-se pe străzile din Birmingham. Imginanea de scenă, cu tatuaje, machiaje înspăimântoare şi gesturi scandaloase (să nu uităm că a decapitat un porumbel cu dinţii în timpul unei vizite la casa de discuri şi a decapitat un liliac în acelaşi mod, în timpul unui concert) este, de asemenea, cunoscută fanilor.

Chiar şi lookul de familist pacifist i s-a potrivit după ce a renunţat la viaţa sălbatică de star rock. Astăzi, cântăreţul britanic e doar o umbră a bărbatului care a fost, e doar un bâtrând suferind, în baston.

Dermatograful negru folosit pentru machiajul ochilor a dispărut, la fel ca  vopseaua neagră pentru păr şi lacul negru pentru unghii. Astăzi, Ozzy Osbourne e doar un bătrânel cărunt, în baston. Iar asta pentru că boala de care suferă îl macină încet.

În 2019, muzicianul a fost diagnosticat cu Parkinson. „Sunt multe feluri de Parkinson, nu este o condamnare la moarte, dar boala afectează anumiţi nervi din corp. E ca şi când ai o zi bună, o altă zi bună, apoi o zi foarte proastă”, a spus Sharon Osbourne, soţia şi managerul artistului. Dar acestea nu au fost singurele lui probleme de sănătate din ultimiii ani. Înainte de a fi diagnosticat cu Parkinson, a fost operat la gât, apoi a avut şi o pneumonie gravă.

Excesele pe care le-a făcut în tinereţe şi-au spus, în cele din urmă, cuvântul. Mulţi ani din viaţă, Ozzy Osbourne a abuzat de alcool şi de droguri, care i-au afectat atât cariera, cât şi viaţa personală. De fapt, tocmai din această cauză, în 1978 a fost dat afară din trupa Black Sabbath, care l-a lansat. Însă nici acest lucru nu l-a trezit la realitate.

 „Am şi emfizem, aşa că, dacă fac COVID, m-a luat dracuʼ"

 A înşelat-o cu numeroase femei pe soţia sa şi a recunoscut că este cel mai mare regret al vieţii sale. „Când eşti un drogat, cum eram eu, ţi se pune pata pe orice şi oricine. Nu am simţit nimic pentru niciuna dintre acele femei, voiam doar să fac sex cu ele“, a declarat artistul într-un interviu. Acesta a mai spus şi că regretă că nu a ţinut mai mult la părinţii săi, dar că marele regret e suferinţa cauzată soţiei.  

În plus, izolarea din timpul pandemiei l-a afectat foarte mult psihic. Pentru o persoană care s-a aflat mereu în lumina reflectoarelor, izolarea din ultimul an a fost o adevărată provocare. „Am şi emfizem, aşa că, dacă fac COVID, m-a luat dracuʼ. Dacă ies, port o mască, dar nu-mi place să port mască, aşa că nu ies prea des. Aproape că am înnebunit în casă. Sunt ca un animal în cuşcă“, a mai declarat cântăreţul.

FOTO ProfimediaRecente

Jessica Simpson  Instagram jpg
Priyanca Chopra Jones shutterstock 2083738132 jpg
Jennifer Lopez si Ben Affleck jpeg
nuntă Prințul Harry, Meghan Markle foto  Shutterstock jpg
Click! pentru femei Nr 3  2023 jpeg
Menopauza jpg
Ireland Baldwin jpg
Pamela Anderson carieră foto  Shutterstock jpg
Papa Benedict sursa  Shutterstock jpg
Iti place muzica live Iata top 3 restaurante pe care nu trebuie sa le ratezi in Bucuresti jpg
zi norocoasa shutterstock 1937419057 jpg
Regé Jean Page jpg
Partea nevazuta a povestilor care ti au bucurat copilaria Sursa foto shutterstock 1983165296 jpg
Copiii Angelinei Jolie jpg
Dans jpg
jucării sexuale foto  Shutterstock jpg
Michael Jackson, Diana Ross sursa  Shutterstock, Instagram jpg
Lisa Loring jpeg
Top 3 zodii ai caror nativi sunt buni povestitori Sursa foto shutterstock 407827774 jpg
Piele somon jpg