Pamela Anderson: „Putin s-a distrat de minune cu mine la Kremlin!”

Fostul „Iepuraș” Playboy a făcut câteva dezvăluiri amoroase în interviul oferit revistei Variety cu ocazia lansării autobiograbiei faimoasei blondine, „Love”.

image

Toată lumea așteaptă cu nerăbdare autobiografia uneia dintre cele mai cunoscute femei de pe planetă, care a pozat, în tinerețea ei, în reviste destinate bărbaților și a făcut ravagii în serialul „Baywatch”. Și, până ce cartea va ajunge pe rafturile librăriilor din întreaga lume, Pamela oferă detalii picante, incluse în volumul mult așteptat.

Astfel, Anderson a povestit, în revista Variety, despre noaptea de pomină petrecută cu Julian Assange, când acesta era exilat în Ambasada Ecuadorului. Vedeta de 55 de ani a dezvăluit că obișnuia să-l viziteze în mod regulat în Londra, unde era exilat politic.

După ce a făcut cunoștință cu el în 2014, Pamela a început să-l viziteze pe fondatorul Wikileaks în exil. Într-una dintre seri, cei doi au băut mescal toată noaptea: „A fost totul romantic, pentru că el mă inspira atât de mult!...”, a recunoscut vedeta.

Un personaj mult mai cunoscut pe care blondina a reușit să-l cucerească a fost Vladimir Putin. Pamela a mărturisit că vizita ei la Kremlin a fost extrem de incitantă pentru președintele rus Putin. „Eram la Kremlin, săteam la masă și toată lumea era prezentă”, a început să povestească diva.

Vladimir Putin FOTO Profimedia

„Putin a venit în încăpere o singură dată, dar știa tot ce se petrecea. Primeam mesaje de la alte persoane care-mi spuneau cât de încântat era Putin că eram eu acolo! Pot spune că s-a distrat de minune cu mine la Kremlin!”, a conchis Pamela Anderson.

O vehementă apărătoare a drepturilor animalelor, actrița americană s-a dus în Rusia pentru a-i convinge pe oamenii politici ruși să interzică importul de produse provenite din foci. Ce-i drept, i-a ieșit figura! A reușit să stopeze importul, iar frumoasa vedetă l-a răsplătit pe liderul de la Kremlin cu un zâmbet absolut cuceritor.

Foto - Variety, Profimedia



Recente

Rebel Wilson  foto   Shutterstock jpg
Vincent Dransfield  jpg
Shannen Doherty, Tori Spelling  foto   Shutterstock jpg
Cristiano Ronaldo  foto   Instagram jpg
Tom Cruise cu soții Beckham  foto   Instagram jpg
Obiceiuri din copilarie  jpg
insula miliardarilor  foto   Shutterstock jpg
elvis presley jpg
ploaie  foto   Shutterstock jpg
pungi de plastic jpg
Copiii lui Snoop Dogg jpeg
Rita Ora alături de soț  foto   Shutterstock jpg
Taylor Swift  jpg
Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg
un caine fericit jpg
Victoria Beckham jpg
Regina Margareta a Danemarcei  foto  Shutterstock jpg
bebeluș  foto   Shutterstock jpg
Rachel McAdams    jpg
Leonardo DiCaprio  foto   Shutterstock jpg