Păr mai lung şi mai bogat în câteva minute? Află cum! (P)

1 61592 original jpg jpeg

Ai părul scurt şi l-ai vrea lung fără să mai aştepţi ani la rândul să îţi crească? Ai părul rar şi l-ai vrea plin de volum peste noapte? Acum se poate. Răspunsul la întrebările tale sunt extensiile din păr natural. Oferă instant lungime, volum, textura şi culoare părului tău.

Dacă te-ai decis să achiziţionezi extensii din par natural,îţi recomand  www.Divisima.ro,magazinul online numărul unu în România. Extensiile pe care le găseşti aici sunt confecţionate din cel mai bun păr,100% natural,de calitate REMY.

În funcţie de tipul tău de păr,poţi alege între mai multe tipuri de extensii:cu clip,cu bandă adezivă,flip-in,cu cheratină sau microring.

Poţi obţine volumul şi lungimea dorită cel mai rapid prin tehnica extensiilor clip-on. Acestea pot fi aplicate acasă,sunt fixe,se ataşează individual şi se pot da jos oricând doreşti.

1374a21fb2cd3ab411f0a214aca61f25 jpg jpeg

O altă tehnică de aplicare rapidă a extensiilor este una semipermanentă,revoluţionară şi non-invazivă asupra firului de păr şi presupune aplicarea extensiilor cu bandă adezivă (tape-in). Acestea se ataşează pe şuviţe de păr,foarte aproape de rădăcină,prin tehnica tip sandwich. Rezistă până la 2-3 luni,în funcţie de ritmul de creştere al părului şi se pot refolosi schimbând banda adezivă.

Extensiile flip-insunt un produs nou şi inovator pe piaţa extensiilor. Se ataşează în păr cu ajutorul unui fir de aţă profesional,care stă fix poziţionat în părul tău şi se mulează perfect pe acesta. Sunt extrem de comode şi lejere şi pot fi refolosite. 

Extensiile cu cheratinăsunt permanente şi îi conferă părului volum,lungime,supleţe şi textură. Se montează cu ajutorul unui aparat special,de către o persoană cu experienţă în domeniu. Pot fi purtate până la 4-6 luni,în funcţie de rapiditatea cu care creşte părul. 

Pe lângă extensiile de păr,în magazinul online găseşti şi o gamă variată de cozi din păr natural şi sintetic,peruci naturale şi sintetice,bretoane din păr natural şi sintetic,produse de întreţinere profesionale şi accesorii pentru extensii şi nu numai.

Perucile naturalede la Divisima se adresează persoanelor cu nevoi speciale,dar şi celor care îşi doresc o schimbare frumoasă de look. Acestea sunt confecţionate manual,din păr indian,de cea mai bună calitate remy şi se pot vopsi,ondula,coafa şi spăla,fără a se produce degradarea firului de păr.

385e6855a6312c70f61a8be61be4e637 jpg jpeg

Bretoanele din păr naturalsau sintetic îţi oferă o schimbare instantă de look,mai ales dacă participi la un eveniment important sau chiar în viaţa de zi cu zi. Se adaptează cu uşurinţă oricărei fizionomii şi sunt un accesoriu care nu trebuie să lipsească din arsenalul de frumuseţe al unei femei. 

Dacă nu eşti decisă încă asupra schimbării pe care ţi-o doreşti,specialiştii în hairstyling de la Divisima te ajută să alegi nu doar produsul care ţi se potriveşte,ci şi culoarea cea mai apropiată de părul tău. În plus,la fiecare comandă primeşti şi un cadou,garantat.

E timpul să îţi oferi părul lung şi bogat pe care ţi l-ai dorit dintotdeauna. Dacă vrei ca părul să facă parte din accesoriile forte ale frumuseţii tale,alege cu încredere Divisima.Recente

Printul Charles si Printesa Diana (sursa FOTO profimedia)
Jennifer Aniston sursa  Shutterstock jpg
Adam și Eva Foto  Shutterstock jpg
Ben Affleck jpeg
Khloe Kardashian foto  Instagram jpg
Vedere jpg
Priyanka Chopra jpg
Coperta CPF 7 png
Cum sa citesti liniile din palma pentru a afla cati copii vei avea Sursa foto shutterstock 114300868 jpg
Jake Harper jpeg
Katy Perry, Orlando Bloom jpg
femeie din viitor sursa  Shutterstock jpg
Chrsitina Aguilera foto  Instagram jpg
Daenerys Targaryen jpeg
Reese Witherspoon sursa  Shutterstock jpg
Viitorul inteligentei artificiale prin ochii lui Bill Gates Sursa foto Pixabay jpg
Gisele Bündchen sursa  Instagram jpg
Robin Williams, Sam Neill jpg
Victoria Beckham jpg
Jennifer Lopez Instagram jpg