Par perfecte, dar nu sunt deloc aşa. Aceste celebrităţi surprind prin diformităţile lor!

2 jen iar jpg jpeg

Vedetele par să aibă totul: un aspect perfect, abilităţi extraordinare, faimă şi bani, dar şi propriile limitări care le fac unice şi speciale.

În ciuda micilor defecte, staturile le poartă cu mândrie. Ştiu cum să facă din ele ceva cu care să iasă în evidenţă o dată în plus. Indiferent dacă apar sau nu pe marile ecrane, aceste celebrităţi nu lasă diformităţile lor să le definească şi, cel mai important, nu le ascund de lume. Acestea sunt câteva dintre vedetele despre care poate că nu ştiai că au mici defecte. Ele nu fac decât să arate că se luptă cu aceleaşi nesiguranţe ca majoritatea dintre noi.

Jennifer Garner are probleme cu degetul ei mic de la picioare

Jennifer Garner a cucerit lumea cu interpretarea ei din „Alias” (2001) şi, de atunci, a devenit o figură iubită de mulţi. În ciuda apariţiilor ei memorabile, pe covorul roşu intrigă întotdeauna paparazzi care o surprind din cap până în picioare. Cine priveşte cu atenţie fotografiile ei va observa că are un deget de la picior strâmb şi suprapus. În lumea medicală, micul defect al lui Garner este cunoscut sub numele de brahimetatarsie şi, în majoritatea cazurilor, nu provoacă disconfort şi nu necesită intervenţii chirurgicale corective. Ca o adevărată diva, Jennifer Garner îşi tratează imperfecţiunile fizice ca pe o calitate rară, cu toate că, pentru vedetele de la Hollywood, perfecţiunea este totul. Tabloidele au făcut o obsesie cu degetul suprapus al lui Garner. De fiecare dată când apare în pantofi decupaţi, revistele de bârfe nu ratează ocazia să vorbească despre asta, căutând să spună cât de inestetic şi bazar este. Cu toate acestea, ea nu este niciodată deranjată de ce se scrie, deoarece, din punctul ei de vedere, aceasta nu este o problemă majoră.

Tom Hardy şi-a secţionat un tendon de la degetul mic

Actorul este izbitor de arătos, dar trece cu uşurinţă ca unul dintre cei mai duri tipi. În trecut, era un tânăr care nu s-a ferit niciodată să lupte pentru ceva în care crede, un personaj pe care îl trezeşte din nou în cele mai bune roluri ale sale. În „Warrior” (2011), „Taboo” (2017) şi „The Dark Knight Rises” (2012), unde joacă rolul lui Bane, el este tipul pe care toată lumea este speriată să-l întâlnească.

Un lucru pe care Tom Hardy nu-l ascunde niciodată pe ecran este degetul lui mic îndoit din cauza unui accident în bucătărie. În timpul accidentului de acum mulţi ani, Hardy şi-a secţionat din greşeală un tendon cu un cuţit. Degetul lui este puţin îndoit, dar actorul nu-şi face probleme. De fapt, pe luptătorul de arte marţiale mixte nu pare să-l deranjeze absolut deloc. Diformitatea lui este dovada că nimic nu ne poate împiedica să ne atingem obiectivele dacă suntem hotărâţi. El poate practica orice sport şi poate juca în orice rol.

Joaquin Phoenix are o cicatrice pe buză

Rolul lui Joaquin Phoenix ca „Joker” (2019) i-a adus aprecieri bune din partea criticilor, iar pentru oricine a văzut filmul, râsul său a fost la fel de înfiorător pe cât de impresionant. Actorul chiar se remarcă datorită unei caracteristici faciale anume, o cicatrice pe buze. Aceasta se întinde aproape de centrul buzei sale şi este o deformare unică a feţei. Cicatricea este doar un simplu semn de naştere. Într-o industrie în care trăsăturile feţei contează cel mai mult, este sigur să spunem că cicatricea Phoenix este aproape un avantaj suplimentar.

Denzel Washington are un deget magic

Este unul dintre cei mai prolifici interpreţi din toate timpurile, iar portofoliul său de actor şi regizor este unul dintre cei mai impresionant de la Hollywood. Dar ceea ce fanii nu ştiu despre Washington este că are un deget deformat la mâna dreaptă. Washington, căruia nu îi este ruşine să vorbească despre degetul său strâmb, l-a deformat când juca fotbal american în adolescenţă. El a povestit că, în timp ce se pregătea pentru o pasă în timpul unui joc, degetul său a fost dislocat. Nu s-a vindecat niciodată perfect. Partea bună este că degetul lui nu l-a distras niciodată de la muncă, iar copiii lui spuneau adesea că tatăl lor are un deget magic.

Ed Sheeran a rămas cu o cicatrice ca amintire de la o prinţesă

Unul dintre cei mai de succes artişti din lume, Ed Sheeran are peste 150 de milioane de discuri vândute la nivel mondial. Dacă l-ai cunoscut vreodată pe Ed Sheeran, ai fi observat că are ceva ciudat pe obrazul drept, o cicatrice subtilă pe obrazul ui drept. Cicatricea lui are o poveste foarte interesantă, deoarece vedeta a primit-o după ce a petrecut o petrecere găzduită de prinţesa Beatrice la Royal Lodge din Windsor. În mijlocul distracţiei, prinţesa Beatrice a decis să-l numească pe James Blunt cavaler, în glumă, dar nu a văzut că Sheeran era în spatele ei când a mânuit sabia ceremonială. Artistul a rămas cu un tatuaj cicatricial făcut de o sabie adevărată. El nu i-a purtat niciodată ranchiună prinţesei.Recente

michael jackson jpg
Whitney Houston shutterstock 91490768 jpg
Sharon Stone  jpg
Casa Playboy jpeg
vedete in costum de baie jpg
Aishwarya Rai profimedia 0692768910 jpg
Jlo si Marc Anthony jpg
diego maradona shutterstock 2026359395 jpg
serena william instagram 1  jpg
Kanye West Pete Davidson  jpg
Imagine featured clickpentrufemei   sursa Instagram JPG
cafea jpg
lapte jpg
olivia newton john 0 shutterstock 530029375 jpg
William si Kate jpeg
nicole kidman shutterstock 644941192 jpg
Jennifer Coolidge 0 jpg
donna mills si fiica 5 jpg
horoscop bilunar shutterstock 1696467349 jpg
Supermarket jpg