Păr strălucitor şi neted în 6 paşi simpli!

1 66119 original jpg jpeg

Te-ai gândit de multe ori de ce prietenele tale au părul mai strălucitor şi mai moale decât al tău şi încă nu ai găsit răspunsul?

Pe lângă genele fiecăruia şi alimentaţia zilnică,părul are nevoie şi de o anumită rutină,care să-i garanteze vitalitatea şi calitatea. Iată ce poţi face tu în acest sens!

Pasul1:Spală-ţi părulAceastă etapă pare una simplă şi ţine în mare parte de felul în care fiecare ştie şi s-a obişnuit să se spele pe cap,însă un aspect este important:produsele folosite! Acestea trebuie să fie de calitate şi neapărat,trebuie să foloseşti atât un şampon,cât şi un balsam. Există formule care redau strălucirea părului,însă ai nevoie şi de un produs „hidratant”,care să-ţi facă părul neted. Spală-te bine şi apoi,lasă balsamul să acţioneze pe întreaga durată a duşului tău. În acest fel,părul se hrăneşte mai mult şi obţine o umiditate propice.  

După ce te-ai spălat pe cap,tamponează-ţi părul cu un prosop uscat,pentru a îndepărta surplusul de apă. Folosind un prosop,te asiguri că părul îşi menţine acea umezeală căpătată în timpul spălării. Ca regulă generală,părul tău ar trebui să fie zvântat în proporţie de 70% atunci când te apuci să-l usuci cu foehnul.

Serumurile de strălucire sunt bune,dar pentru a obţine rezultate cu adevărat sesizabile,încearcă să le adaugi tu în compoziţie şi câteva picături de argan. Adăuga doar o cantitate mică,astfel încât să nu îţi îngraşi părul,după aplicare.

Împarte-ţi părul în patru părţi diferite-două în faţă şi două în spate,pentru a reduce posibila încreţire a acestuia,când te usuci.

Ia fiecare secţiune în parte şi începe s-o usuci cu ajutorul unei perii rotunde. Aceasta va da volum părului,chiar dacă nu îţi doreşti onduleuri. Ţine foehnul mereu cu partea care dă căldură în jos,pentru a nu-ţi ciufuli firele şi pentru a obţine acea strălucire mult dorită.

În această etapă părul tău ar trebui să fie strălucitor şi plin de volum,dar este întotdeauna o idee bună să iei şi măsuri preventive,pentru a-i asigura look-ului tău durabilitate;doar nu vrei ca până a doua zi să devină tern! Uneori,spray-urile de păr obişnuite pot reduce din strălucire,deci ai grijă să-ţi cumperi unul cu o formulă fix în direcţia opusă,adică de sporire a gradului de luciu.Recente

Menopauza jpg
Ireland Baldwin jpg
Pamela Anderson carieră foto  Shutterstock jpg
Papa Benedict sursa  Shutterstock jpg
Iti place muzica live Iata top 3 restaurante pe care nu trebuie sa le ratezi in Bucuresti jpg
zi norocoasa shutterstock 1937419057 jpg
Regé Jean Page jpg
Partea nevazuta a povestilor care ti au bucurat copilaria Sursa foto shutterstock 1983165296 jpg
Copiii Angelinei Jolie jpg
Dans jpg
jucării sexuale foto  Shutterstock jpg
Michael Jackson, Diana Ross sursa  Shutterstock, Instagram jpg
Lisa Loring jpeg
Top 3 zodii ai caror nativi sunt buni povestitori Sursa foto shutterstock 407827774 jpg
Piele somon jpg
SAGA jpg
Jennifer Lopez, anastasia Soare sursa  Instagram jpg
Tom Cruise jpeg
Magda Vasiliu (5) jpg
Regele Charles al III lea Sursa foto shutterstock 765355024 jpg