Parfumul: cum îl aplici ca să dureze mai mult

1 66645 original jpg jpeg

Pentru ca parfumul tău preferat să dureze mai mult şi să te pună în valoare, trebuie să-l aplici cunoscând câteva reguli de bază. Află de la parfumierii francezi cum să obţii efecte maxime!

Foloseşte mai întâi o cremă

Puţine femei ştiu că,înainte de aplicarea parfumului,trebuie să folosească o cremă hidratantă,fără miros,pe zonele de piele unde va fi pulverizat lichidul. Pe pielea uscată,mireasma se pierde mult mai uşor. Abţine-te să freci zona pe care te-ai parfumat! Pentru un efect sporit,foloseşte produse din aceeaşi gamă,cu mirosuriasemănătoare:pe lângă parfum,foloseşte şi gel de duş,loţiune pentru corp,cremă şamd.

Îmbracă-te şi apoi pulverizează

Aplică parfumul numai după ce te-ai îmbrăcat şi ai pus toate accesoriile. Ca să nu pătezi hainele din materiale sensibile (mătase,bumbac fin), pulverizează parfumul în aer,în sus,apoi lasă stropii minusculi să cadă pe tine.  Oparte din parfum se va pierde astfel,dar hainele tale nu vor avea de suferit.

Aplică-l pe zonele de puls

Pulverizează pafumul în aşa-numitele zone de puls – acolo unde vasele de sânge sunt mai aproape de piele şi poţi simţi pulsul. Aceste puncte emană căldură,care difuzează mai uşor mireasma parfumului tău preferat. Este vorba despre baza gâtului,decolteu,încheieturile mâinilor,în spatele urechilor,a genunchilor şi a coatelor.

Pe părul proaspăt spălat

O altă modalitate de a aplica parfumul este pe părul proaspăt spălat şi uscat. În mişcare,părul va răspândi parfumul. Pentru ca alcoolul pe care-l conţine să nu-ţi usuce podoaba capilară,pulverizează parfumul de la o oarecare distanţă de păr.Recente

Anitta jpg
Boala Pica jpg
Ryan Reynolds jpg
Oprah Winfrey jpg
POZA png
Shannen Doherty  foto   Shutterstock jpg
Jennifer Lopez jpg
Kate Middleton jpg
Hillary Clinton FOTO Profimedia jpg
Nostradamus a prezis că în 2013 va începe al Treilea Război Mondial jpeg
4x5 Mainstage UNTOLD 2024 jpg
Kim Kardashian jpg
influencer  foto   Shutterstock jpg
Kim Kardashian în lenjerie intimă  foto   Instagram jpg
turbulență jpg
Serena Williams  foto   Shutterstock jpg
Nicki Minaj  jpg
Sharon Stone jpg
AD 4nXfs3LB6wCUzZe0QGfm 2E 0loKYvfmcgKRRZdJY7mYQ0V3HM1YwPuJY4OvwLSBL 1NnRCp wuv1ali9JRQ65WltiomaWRbWtMhfIxhqDgCvrmza4tOmhL91H203pYWobZYsep31 jrOgGqp5D1yvfaf2hLA
cel mai bogat model din lume jpg