Părul de pe faţă. Cum scapi definitiv de el prin 3 proceduri moderne

părul de pe faţă jpeg

Epilarea cotidiană a părului inestetic de pe faţă, lungă şi greoaie, poate fi eficace şi permanentă cu ajutorul unor procedee moderne. Află cum să scapi de părul de pe faţă!

Părul de pe faţă poate să apară la orice vârstă – iar creşterea firelor de păr se accelerează când echilibrul hormonal e fragil,deci cu cât înaintezi în vârstă. Acasă,poţi să scapi de firele rebele cu o pensetă sau cu aţă (threading). Dacă însă părul cuprinde suprafeţe mai mari,epilarea cu laser şi electroliza,realizate de un specialist,pot fi o soluţie definitivă. 

Cum să scapi definitiv de părul de pe faţă: electroliză şi mictroliză

Electroliza ajută la distrugerea firelor de părşi a bulbului pilos cu ajutorul unui curent electric şi a unui ac. Mictroliza funcţionează pe acelaşi principiu,dar implică şi un microscop medical,precizia fiind de 40 de ori mai mare. În felul acesta,pot fi îndepărtate toate tipurile de păr,de pe toată faţa. Singurul dezavantaj este că aceste procedee pot fi dureroase,mai ales atunci când se acţionează contra părului de pe buza superioară.

Cum să scapi definitiv de părul de pe faţă: epilarea cu laser

Razele de laser,bine ţintite,distrug firul de păr din rădăcină. Creşterea părului este mult încetinită – în timp ajungându-se la oprirea creşterii. Se poate aplica pe toată faţa,mai puţin în zona pleoapelor. Există un singur dezavantaj majoir:laserul nu este eficace cu părul alb,blond sau roşcat,pentru că metoda funcţionează pe principiul identificării pigmenţilor de culoare din firele de păr. Există riscuri de arsură,iar procedeul poate fi dureros. Dacă metoda nu prinde,firele de păr riscă să devină mai vizibile şi să crească haotic

Cum să scapi definitiv de părul de pe faţă: nu încerca cu lumină intensă pulsată (IPL)

Deşi este o metodă eficace de eliminare a firelor de păr,nu este indicat să fie aplicată în zona feţei,acolo unde firul de păr e subţire şi decolorat. Lumina – la fel ca şi laserul medical – încălzesc firul subţire de păr şi îl transformă în fir gros,în închis la culoare – proces numit hipertricoză paradoxală.



Recente

Visurile nativilor a trei zodii se implinesc pe 7 septembrie  Sursa foto Pixabay imagination 8825242 1280 jpg
Prințul William Foto Getty Images (5) jpg
Cleopatra jpg
Regina Elisabeta a II a  foto   Shutterstock jpg
O astroloaga explica de ce relatiile care rezista in 2024 vor dura  Sursa foto shutterstock 2439831227 jpg
brian may  sursă foto   Shutterstock jpg
Joaquin Pheonix  foto   Shuttarstock, Jocker jpg
shutterstock 1432895006 jpg
Carmen Electra  foto   Shutterstock, Baywatch jpg
Gandalf jpg
Elle Macpherson  foto   Shutterstock jpg
shutterstock 2282989513 jpg
Festival de Film  foto   Shutterstock jpg
Samantha Fox  foto   Shutterstock jpg
shutterstock 2493731425 jpg
shutterstock 2277522461 jpg
rodrigo abreu Cj4CWKQllOM unsplash jpg
Al Pacino  foto   Shutterstock jpg
7 michael jackson si lisa marie presley profimedia 0035714503 jpg jpeg
RAP04310 JPG