Părul de pe faţă. Cum scapi definitiv de el prin 3 proceduri moderne

părul de pe faţă jpeg

Epilarea cotidiană a părului inestetic de pe faţă, lungă şi greoaie, poate fi eficace şi permanentă cu ajutorul unor procedee moderne. Află cum să scapi de părul de pe faţă!

Părul de pe faţă poate să apară la orice vârstă – iar creşterea firelor de păr se accelerează când echilibrul hormonal e fragil,deci cu cât înaintezi în vârstă. Acasă,poţi să scapi de firele rebele cu o pensetă sau cu aţă (threading). Dacă însă părul cuprinde suprafeţe mai mari,epilarea cu laser şi electroliza,realizate de un specialist,pot fi o soluţie definitivă. 

Cum să scapi definitiv de părul de pe faţă: electroliză şi mictroliză

Electroliza ajută la distrugerea firelor de părşi a bulbului pilos cu ajutorul unui curent electric şi a unui ac. Mictroliza funcţionează pe acelaşi principiu,dar implică şi un microscop medical,precizia fiind de 40 de ori mai mare. În felul acesta,pot fi îndepărtate toate tipurile de păr,de pe toată faţa. Singurul dezavantaj este că aceste procedee pot fi dureroase,mai ales atunci când se acţionează contra părului de pe buza superioară.

Cum să scapi definitiv de părul de pe faţă: epilarea cu laser

Razele de laser,bine ţintite,distrug firul de păr din rădăcină. Creşterea părului este mult încetinită – în timp ajungându-se la oprirea creşterii. Se poate aplica pe toată faţa,mai puţin în zona pleoapelor. Există un singur dezavantaj majoir:laserul nu este eficace cu părul alb,blond sau roşcat,pentru că metoda funcţionează pe principiul identificării pigmenţilor de culoare din firele de păr. Există riscuri de arsură,iar procedeul poate fi dureros. Dacă metoda nu prinde,firele de păr riscă să devină mai vizibile şi să crească haotic

Cum să scapi definitiv de părul de pe faţă: nu încerca cu lumină intensă pulsată (IPL)

Deşi este o metodă eficace de eliminare a firelor de păr,nu este indicat să fie aplicată în zona feţei,acolo unde firul de păr e subţire şi decolorat. Lumina – la fel ca şi laserul medical – încălzesc firul subţire de păr şi îl transformă în fir gros,în închis la culoare – proces numit hipertricoză paradoxală.Recente

Hedy Lamar foto  Crossroads (1942) jpg
Celine Dion foto  Shutterstock jpg
Rihanna foto  Instagram jpg
Coperta Click! pentru femei Nr 11 2024 jpg
Jennifer Garner jpg
Hannah Dodd foto  Shutterstock jpg
Sarah Jessica Parker jpg
Jessica Alba foto  Shutterstock jpg
Jessica Biel jpg
Sarah Wayne Callies foto  Shutterstock jpg
ten frumos jpg
Britney Spears jpg
Courteney Cox si Matthew Perry jpg
Boney M XP 1 png
Jane Seymour foto  Shutterstock jpg
Zodii ai caror nativi sunt atenti la detalii Sursa foto shutterstock 2039710754 jpg
Traditii la nunta jpg
Chris Pine arată diferit jpg
Prințesa Roz foto  Shutterstock jpg
copil speriat foto  Shutterstock jpg