Păstrează-ţi picioarele fine timp îndelungat

epilare metode naturale jpeg

A avea zi de zi picioare fine şi plăcute atingerii reprezintă provocarea supremă pentru noi femeile. Picioarele sunt acea zonă de maxim interes, atunci când vorbim despre cei care ne privesc, şi cum nu putem purta mereu pantaloni lungi, a le păstra fine, se poate dovedi o activitate ce necesită mult timp!

Atunci când te razi pe picioare,este posibil să te alegi cu umflături,erupţii cutanate şi alte iritaţii ce pot fi cauzate de o mulţime de factori. Aparatul de ras poate că nu taie foarte bine sau nu este curăţat suficient,însă şi crema sau săpunul folosit îţi poate irita pielea. Cel mai indicat ar fi să foloseşti  produse cu ingrediente naturale şi fără parfum.

Înainte să te razi pe picioare,umple cada cu apă călduţă. Ia o jumătate de lămâie din frigider şi adu-o cu tine în baie. Umezeşte uşor pielea de pe picioare şi freacă-le apoi cu jumătatea de lămâie,de sus în jos,ca şi cum ai folosi lama de ras. Acest lucru ridică firele de păr în mod natural,fiind astfel  mult mai uşor de ras,prevenind totodată creşterea lor sub piele sau umflăturile. Pielea devine mai fermă şi eviţi astfel tăieturile.  După ce picioarele sunt ude,aplică crema sau spuma de ras. Încearcă geluri de ras cu lapte şi miere,pentru că sunt hidratante.

Renunţă la a te rade de jos până sus,dintr-o singură mişcare a lamei. O modalitate mai eficientă este să foloseşti mişcări scurte şi precise. Această metodă te va împiedica să-ţi tai pielea fină din zona dificilă a oaselor.

Acum că ai scăpat de păr şi pielea este fină,ai grijă să hidratezi,pentru că eşti şi mai predispusă uscării. Nu folosi imediat o loţiune hidratantă,pentru că îţi poate irita picioarele,dacă nu conţine ingrediente naturale. În schimb,mai umezeşte-ţi o dată pielea de pe picioare şi dă-te cu ulei de bebeluşi.

Pentru a menţine pielea hidratată,mixează într-o sticluţă cu pulverizator,nişte ulei de migdale sau de cocos cu puţină apă şi zahăr de trestie. Agită bine şi pulverizează pe toată suprafaţa picioarelor,înainte de a ieşi din casă. Ţi le vei păstra strălucitoate,hidratate şi moi.Recente

pahare   shutterstock 2155428393 jpg
Bradley Cooper si Lea jpeg
Nunta jpg
Beyonce jpg
Superman   Dean Cain png
miss universe australia jpg
jaclyn smith actrita jpg
Sunete jpg
Kim Kardashian jpg
pretentios   shutterstock 2153636113 jpg
Untold jpg
Elena Ghica Dora d'Istria 4 jpeg
Competitie jpg
Longevitate jpg
Quokka   animal jpg
Facebook jpg
elvis jpg
Suzanne Somers 2 shutterstock 537518347 jpg
muzica   chitara   guitars gcfe5d960e 1280 jpg
Zishe Breitbart jpeg