Pe ce să pui accent pentru a fi în centrul atenţiei la o petrecere?

1 foreverlash clickpentrufemei jpg jpeg

Pentru mulţi dintre noi, o petrecere reprezintă ocazia perfectă pentru a sclipi şi pentru a purta acele culori puternice care stau într-un colţ în trusa de machiaj. Dacă eşti genul de persoană care preferă machiajul nude pe timpul zilei, seara reprezintă o scuză pentru a experimenta culori, nuanţe, texturi. Mai jos sunt câteva lucruri pe care le poţi încerca dacă îţi doreşti să fii în centrul atenţiei la orice petrecere.

Aşază-te strategic

Atunci când ajungi la petrecere caută-ţi cele mai bune prietene şi îndreaptă-te spre centrul încăperii. Pentru nou-veniţi veţi părea centrul atenţiei şi vor începe să graviteze spre voi în mod natural.

Perfecţionează-ţi machiajul

Sclipici, culori impunătoare complementare cu ochii şi tenul, un ruj roşu aprins sau chiar gene false, poţi apela la toate acestea şi vei face o impresie deosebită tuturor. Pentru multă lume, machiajul de zi înseamnă mai ales acoperirea cearcănelor şi a diverselor imperfecţiuni ale tenului. Seara, însă, poţi renunţa la culorile pastelate şi poţi merge pe îndrăzneţ.

Arată-ţi umerii

Combinaţia dintre umeri goi şi culori puternice sigur te va scoate din anonimat. Poartă o rochie cu bretele într-o culoare precum roşu, fucsia sau turcoaz şi evită dungile sau texturile în valuri; acestea din urmă doar te vor face să te pierzi în mulţime.

Zâmbeşte

Cea mai mare greşeală la petreceri este să zâmbeşti fals – toată lumea îşi va da seama. În schimb, dacă îţi petreci timpul cu prietenii, cel puţin la începutul petrecerii, vei avea motive să zâmbeşti sau chiar să râzi sincer. Iar studiile arată că oamenii se adună în jurul celor care îi fac, la rândul lor, să zâmbească.

Ţine-ţi mâinile departe de păr

Persoanele care îşi trec tot timpul mâna prin păr transmit nesiguranţă şi poate creşte riscul ca persoana de lângă tine să se scuze că are nevoie de o băutură. Evită să faci acest lucru şi vei avea doar de câştigat.

Lasă-ţi cocktailul să vorbească

Limbajul corpului este foarte important, mai ales la petreceri. Dacă ţii un cocktail în partea laterală a corpului, şi nu direct în faţa ochilor, postura îţi va arăta încheietura mâinii, un aspect foarte atractiv potrivit experţilor în limbaj corporal, şi va oferi privitorilor impresia că eşti deschisă la nou. Privirea şi expresia feţei relaxate vor completa imaginea cu o doză de încredere în sine. De asemenea, este bine să eviţi să stai cu umerii aplecaţi şi eventual cu braţele încrucişate la piept. Aceasta este o poziţie defensivă care poate semnala că cei din jur nu sunt bine primiţi să te abordeze.

Mişcă-te

Pe măsură ce petrecerea se aglomerează, este bine să îţi schimbi locul la fiecare 10–15 minute. Te poţi muta de la bar la fereastră sau pe canapea. De fiecare dată când îţi schimbi poziţia vei fi văzută dintr-un unghi nou şi vei da impresia celor din jur că eşti peste tot. De asemenea, dansul şi mişcările cât mai naturale vor da impresia că eşti prietenoasă şi deschisă la nou. Nu uita să accesorizezi dansul cu zâmbetul.

Renunţă la stres

Expertul în socializare la petreceri Chris Macleod (da, există şi aşa ceva!) ne aminteşte că nu trebuie să forţăm lucrurile, ci să încercăm să fim noi înşine. Aminteşte-ţi! Este doar o petrecere şi dacă nu ţi-ai făcut zece prieteni asta nu înseamnă că a fost un eşec. Gândeşte-te la momentele plăcute ale serii şi că vor mai exista şi alte oportunităţi de distracţie şi socializare.

Petrecerile reprezintă ocaziile ideale pentru a cunoaşte oameni noi, pentru a te distra şi pentru a ieşi în evidenţă. Alege un machiaj îndrăzneţ, zâmbeşte şi ia-ţi cei mai buni prieteni în mijlocul ringului de dans. O să fie o seară de poveste.

Sursa foto: ShutterstockRecente

olivia newton john jpeg
vedete jpg
elvis 0 profimedia 0308411997 jpg
robin williams shutterstock 87978553 jpg
Greta Thunberg shutterstock 1346536709 jpg
par lung   barbat   shutterstock 759071578 jpg
ochi shutterstock 2176700177 jpg
Imagine featured clickpentrufemei JPG
kim kardashian 1 jpg
michael jackson jpg
Whitney Houston shutterstock 91490768 jpg
Sharon Stone  jpg
Casa Playboy jpeg
vedete in costum de baie jpg
Aishwarya Rai profimedia 0692768910 jpg
Jlo si Marc Anthony jpg
diego maradona shutterstock 2026359395 jpg
serena william instagram 1  jpg
Kanye West Pete Davidson  jpg
Imagine featured clickpentrufemei   sursa Instagram JPG