Pe urmele Mirelei Boureanu Vaida

1 71800 original jpg jpeg

Pe Mirela Boureanu Vaida, o ştiţi cu siguranţă, de pe micile ecrane. Este extrem de energică, de aceea reuşeşte cu brio să îmbine teatrul cu televiziunea şi cu muzica. Pentru că nu are mult timp la dispoziţie, maşina este indispensabilă pentru a putea face slalom printre activităţile mai sus menţionate. Pentru că o îndrăgim, am fost curioşi să ştim cum este Mirela Boureanu Vaida în rolul de şoferiţă.

AutoExpert:Ce este maşina în concepţia dumneavoastră,un simplu mijloc de transport,o modalitate de etalare a poziţiei sociale sau o chestiune de lifestyle?

MIRELA BOUREANU VAIDA:Maşina este în concepţia mea şi un mijloc de transport şi o modalitate de etalare a poziţiei sociale,dar şi o chestiune de lifestyle. Acum,depinde de fiecare în ce proporţii trăieşte fiecare variantă în parte. Este clar un mijloc de transport pentru că altfel nu prea poţi funcţiona,mai ales în Bucureşti şi o modalitate de etalare a poziţiei sociale,pentru că altfel ne-am mulţumi toţi cu o simplă bicicletă,dar şi de lifestyle pentru că îţi face viaţa mai uşoară,pentru că îţi dă un anumit confort,pentru că poţi merge îmbrăcată într-un anumit fel,purtând tocuri,fiind coafată,aranjată,te dai jos în faţa unui restaurant,şi dai cheia omului de la poartă,valetului pentru a-ţi parca maşina,iar tu te duci foarte comod şi foarte elegant şi te aşezi la masă. Deci,toate lucrurile la un loc,fac parte din necesitate împletită cu plăcere. Şi pentru mine maşina este o necesitate,dar şi o plăcere de a o conduce. Mă relaxează foarte mult.

AEX:Ce părere aveţi despre oamenii care recurg la maşini scumpe pentru a se face remarcaţi?

M.B.V:Probabil că nu au altceva cu care să se remarce. Pe de altă parte,creşte şi respectul de sine atunci când ştii că conduci o maşină care întoarce capetele pe stradă. E ca şi atunci când mergi la braţul unei femei frumoase. Maşina scumpă în concepţia poporului român care vine după foarte mulţi ani de sărăcie şi de cenzură, înseamnă o evadare. Fac orice,fac rate,n-avem ce mânca,dar ne luam o maşină scumpă. Nu sunt de acord cu lucrul asta,chiar dacă şi eu conduc o maşină scumpă,însă la mine sunt mult mai multe motive pentru care fac lucrul asta şi am sa vă explic mai jos.  Însă,despre oamenii care recurg la maşini scumpe,doar pentru a se face remarcaţi,nu am o părere bună. Sunt oameni care nu au alte valori,nu au alte calităţi,şi atunci merg pe această chestiune. În general,cu cât este mai scumpă maşina pe care vrei să o etalezi,cu atât mai mică îţi este plaja de calităţi pe care poţi să o oferi.

AEX:Simpatizaţi vreo marcă anume? Care sunt factorii determinanţi în alegerea unei maşini?

M.B.V:Nu neapărat! Eu în acest moment conduc 2 maşini,una mai mare şi una mai mică,sunt din game concurente. Îmi place o maşină comodă şi o maşină versatilă,să-i spun asa,cu care pot foarte uşor să mă strecor pe orinde şi care să mă reprezinte. Am 2 maşini care fac parte din gama de lux,dar nu după asta m-am ghidat atunci când le-am ales,ci,în primul rand,după aspect. Pe prima am ales-o pentru că este SUV şi pentru că oferă o anumită siguranţă copiilor şi este şi voluminoasă şi pot să pun şi 2 carucioare şi bineînţeles toate bagajele cu care plecăm,fie şi pentru 2 zile în afara Bucureştiului,iar pe cea de-a doua,cea mai mică cu care eu merg atunci când sunt singură şi vreau să mă relaxez,am ales-o pentru că-mi place foarte tare gamă şi pentru că mi se pare mică,simpatică,fină,elegantă,dichisită. Deci,îmi atrage atenţia imaginea unei maşini,iar eu în acest moment, când sunt singură conduc un Mini,cand sunt cu familia,conduc un Audi SUV.Recente

Filme care au distrus casnicii la Hollywood Sursa imagine shutterstock 2158102771 jpg
Sylvester Stallone, fiul autist sursa  Shutterstock jpg
shutterstock 167894822 jpg
gripa cămilei, cupa mondială la fotbal sursa  Shutterstock jpg
Ce se intampla cu rochiile celebritatilor dupa marile evenimente Sursa imagine shutterstock 288368573 jpg
A aparut cea mai nouă editie a revistei Click! pentru femei jpeg
Meg Wynn Owen, actriță jefuită sursa  The Duellists jpg
Mariah Carey jpeg
Nicole Kidman sursa  Shutterstock jpg
Steve Martin sursa  Shutterstock jpg
Oprah Winfrey jpg
Nume de copii inspirate din seriale Sursa imagine Pixabay jpg
3 zodii carora le merge de minune in plan personal pana pe 27 noiembrie Sursa imagine Pixabay jpg
315521374 433605862308075 4277944834134736587 n jpg
Regalitati jpg
Eddie Murphy, Whitney Houston, telefon în ziua nunții 1 foto  Shutterstock jpg
Charlie Chaplin jpeg
Linda Evans, din Dinastia, 80 de ani sursa  Instagram, Dinastia jpg
soțiile fotbaliștilor, Cupa Mondială la Fotbal, Qatar sursa  Shutterstock jpg
Un mire a visat la o aparitie unica la nunta lui Sursa imagine shutterstock 117996736 jpg