Pentru ca ştim că vă era dor de Octavia Geamanu. Un interviu despre experienţele sale la volan

1 71539 original jpg jpeg

Pe Octavia Geamanu o ştim cu toţii. Ne-a fermecat cu zâmbetul angelic şi cu energia pozitivă pe care o emană de fiecare dată la pupitrul „Observatorului Special” din cadrul Observatorului principal de la orele 19.00. Dacă vă întrebaţi de ce lipseste în această perioadă, ei bine, draga noastră Octavia se pregăteşte să devină mămică.

Până atunci însă,este la fel de activă şi a fost de acord să ne ofere un interviu în care să ne povestească despre experienţele sale la volan. Îi mulţumim pe această cale.

AutoExpert:Care a fost prima maşină pe care aţi condus-o? Vă mai amintiţi cum era?

Octavia Geamanu:N-aş avea cum s-o uit pe Mariuţa:) – aşa botezase tata Dacia 1310,pe care am învăţat să conduc. Roşie ca focul,i-a suras norocul până am tamponat-o într-atat încât nu s-a mai putut face nimic cu ea.

Aex:Cum aţi ales maşina pe care o aveţi acum?

O.G. Pe criteriu estetic:). După ce am avut în test drive maşini al căror numar l-am uitat şi cărora le găseam mereu ceva nepotrivit,am luat maşina pe care o am acum pur şi simplu pentru că mi-a plăcut cum arăta. Nici măcar nu ştiam cum se simte pe şosea. Aşteptasem o săptămană să vină un BMW X1 comandat şi când să ies cu el pe poartă am simţit că nu mă reprezintă absolut deloc. Aşa că m-am întors şi n-am plecat din reprezentanţă până când n-au aranjat cei de acolo să iau maşina pe care am pus ochii.

Aex:Dacă aţi avea buget nelimitat,ce maşină aţi alege să conduceţi şi de ce?

O.G. Am condus 90% din maşinile care sunt pe piaţa din România şi care m-am gândit că mi-ar putea plăcea. Însă cea pe care o am acum e cea care mă reprezintă.Recente

Kim Kardashian în lenjerie intimă foto  Instagram jpg
turbulență jpg
Serena Williams foto  Shutterstock jpg
Nicki Minaj jpg
Sharon Stone jpg
AD 4nXfs3LB6wCUzZe0QGfm 2E 0loKYvfmcgKRRZdJY7mYQ0V3HM1YwPuJY4OvwLSBL 1NnRCp wuv1ali9JRQ65WltiomaWRbWtMhfIxhqDgCvrmza4tOmhL91H203pYWobZYsep31 jrOgGqp5D1yvfaf2hLA
cel mai bogat model din lume jpg
Kevin Bacon jpg
Celebra creatoare de modă Coco Chanel a încetat din viață în 1971 jpeg
Maimuța Proboscis jpg
Jake Gyllenhaal  jpeg
Justin Bieber jpg
Debbie Harry Instagram jpg
michael jackson jpg
Khloe Kardashian jpg
Robbie Williams, Beyonce jpg
Click! pentru femei Nr 14  7 iulie 2024 jpeg
Matthew Perry jpeg
Brooke Shields jpg
Dorian Popa  bolovan jpg