Pete pigmentare: scapă de ele rapid şi fără durere!

părul de pe faţă jpeg

Petele pigmentare pot apărea după ce ţi-ai expus pielea mult timp la soare, fără a aplica o loţiune de protecţie solară, dar există şi alte cauze care duc la apariţia lor, precum perioada sarcinii.

În cazul în care petele pigmentare nu sunt un simptom al anumitor boli interne,poţi scăpa de ele cu un remediu simplu,dar eficient.Pentru un ten strălucitor,curat şi hidratat,ai nevoie de pătrunjel,deoarece conţine uleiuri esenţiale,magneziu şi potasiu. Ca un agent de curăţare a pielii,pătrunjelul îndepărtează petele de pe faţă şi are proprietăţi de regenerare a ţesuturilor pielii.

În plus,acesta reduce roşeaţa pielii,iritaţii şi inflamaţiile cauzate de acnee. Nu în ultimul rând,loţiunea pe bază de pătrunjel reduce în mod vizibil ridurile,fiind un produs de îngrijire ideal pentru persoanele care au pielea sensibilă. Pentru efecte maxime,se recomandă folosirea acestui produs zi de zi.

Cum se prepară loţiunea

În 200 ml de apă fiartă se adaugă 2 linguri de frunze de pătrunjel (tocate). Poţi folosi şi pătrunjel uscat. Amestecul se lasă la foc mic 15 minute,după care se lasă să se mai răcească. Lichidul se strecoară,apoi se adaugă un lingură de lămâie sau de oţet din cidru de mere.

Loţiunea se poate ţine la frigider 5-6 zile. Se goloseşte în fiecare zi,atât dimineaţa,cât şi seara. Aplică loţiune pe o dischetă de bumbac şi şterge-ţi faţa cu ea,folosind mişcări circulare.

Loţiunea este indicată şi în caz de cearcăne sau ochi umflaţi. Foloseşte două dischete demachiante îmbibate în loţiune,pe care să le aplici pe pleoape. Lasă-le să acţioneze 5 minute,după care clăteşte-ţi faţa cu apă călduţă.Recente

Adam și Eva Foto  Shutterstock jpg
Ben Affleck jpeg
Khloe Kardashian foto  Instagram jpg
Vedere jpg
Priyanka Chopra jpg
Coperta CPF 7 png
Cum sa citesti liniile din palma pentru a afla cati copii vei avea Sursa foto shutterstock 114300868 jpg
Jake Harper jpeg
Katy Perry, Orlando Bloom jpg
femeie din viitor sursa  Shutterstock jpg
Chrsitina Aguilera foto  Instagram jpg
Daenerys Targaryen jpeg
Reese Witherspoon sursa  Shutterstock jpg
Viitorul inteligentei artificiale prin ochii lui Bill Gates Sursa foto Pixabay jpg
Gisele Bündchen sursa  Instagram jpg
Robin Williams, Sam Neill jpg
Victoria Beckham jpg
Jennifer Lopez Instagram jpg
vedetă pe covorul roșu foto  Shutterstock jpg
Chrissy Teigen jpg