Picioare fabuloase în doar cinci paşi

Înmoaie picioarele înainte de exfoliere jpeg

Pentru a avea picioare fabuloase nu trebuie să faci lucruri complicate care să îţi ocupe mult timp. Specialiştii afirmă că este suficient să urmăm cinci paşi simpli.

Pasul 1:Pileşte-ţi unghiile de la picioare

Specialista în sănătatea picioarelor,Margaret Dabbs,recomandă tuturor femeilor să investească într-o pilă de unghii bună.

"Pilele obişnuite pot rupe şi desface unghiile, fapt care creează un aspect neuniform. O pilă din sticlă pentru unghii va face ca unghiile să aibă o formă perfectă, dreaptă."

Unghiile de la picioare nu trebuie să aibă niciodată aceeaşi formă ca cea de la mâini. Se recomandă ca acestea să fie pilite drept,deoarece unghiile rotunjite pot creşte în carnea degetelor ducând la inflamarea şi infectarea zonei.

Pasul 2:Dă-le luciu

Pentru şlefuirea suprafeţei unghiilor se recomandă folosirea unui burete abraziv,deoarece are rolul de a uniformiza unghiile şi de a elimina resturile de ojă.

Ulterior,poate fi folosită o pilă specială pentru luciu sau poţi aplica pe unghii lac,în cazul în care ai mai mult timp la dispoziţie.

Pasul 3:Scapă de pielea bătătorită

Margaret Dabbs atrage atenţia că nu este indicat să pilim pielea bătătorită în timp ce ţinem picioarele în apă.

"Când picioarele sunt ude, este mult mai dificil să vedeţi zonele de piele care trebuie pilite. În plus, pielea crăpată se poate descuama în apă, fapt care poate fi dureros şi poate duce la infecţii",afirmă specialista.

În ceea ce priveşte instrumentul potrivit pentru o astfel de operaţiune,Dabbs recomandă o pilă din cristal specială,care poate fi folosită atât pentru zonele aspre de deasupra şi de dedesubtul degetelor mari de la picioare,cât şi pentru călcâie.

Pasul 4:Exfoliază

După ce unghiile au fost pregătite şi pielea bătătorită a fost pilită,înmoaie-ţi picioarele în apă caldă,pentru a înlătura prin exfoliere straturile de celule moarte.

Pasul 5:Hidratează

Pentru un look fabulos foloseşte un ulei de picioare,care va pătrunde adânc în piele,fără a o lăsa lipicioasă.

În plus,pentru zilele de vacanţă,Dabbs recomandă folosirea,în fiecare seară,a unui spray cu efect de hidratare,care va face picioarele mătăsoase şi frumoase.Recente

Meghan Markle jpeg
Sabrina jpg
Georgina Rodriguez Instagram jpg
ashley graham, sotul si copiii foto  Instagram jpg
Paris Hilton jpg
Tiger Woods sursa  Shutterstock jpg
332377003 3394862050761175 2241624325860106195 n jpg
eveniment lux oameni petrecere jpg
Selena Gomez, Nicola Peltz, Brooklyn Beckham jpg
Mark jpg
01  coperta cf06 page 0001 jpg
James Bond jpg
George Clooney, Amal Clooney, Angelina Jolie sursa  Shutterstock jpg
Hobby jpg
Charlize Theron jpg
Brendan Fraser jpg
Gwyneth Paltrow sursa  Shutterstock jpg
Christina Aguilera și tatăl ei sursa  Shutterstock, Twitter jpg
Ce bijuterii ti se potrivesc in functie de semnul zodiacal Sursa foto shutterstock 1633092592 jpg
Kate Hudson1 sursa  Instagram jpg