Pielea tenului se îngrijeşte şi în... somn

1 71684 original jpg jpeg

Noaptea este cea mai bună perioadă pentru ten să profite de beneficiile anti-îmbătrânire, pentru că organismul tău n-are de-a face cu factorii de stres din timpul zilei: soare, poluare, temperaturi extreme. Iată cum o poţi ajuta în acest interval de timp de refacere!

De dragul sănătăţii şi a frumuseţii tale,nu-ţi scurta perioada dedicată somnului. Încearcă să faci din asta o prioritate. Mai mult,foloseşte timpul de odihnă pentru a-ţi ajuta pielea feţei să se „repare”.

1.Nu uita de curăţarea tenului!

Este important să-ţi cureţi tenul de machiaj. Peste noapte,rimelul este cel care poate afecta sănătatea ochilor,provocând infecţii. Ar trebui să devină rutină îndepărtarea machiajului cu un demachiant îmbogăţit cu vitamine şi aplicarea unei loţiuni tonice. Ai grijă să alegi produse de îngrijire a tenului potrivite cu tipul tău de piele (mixt,gras sau uscat).

2. Hidratează-ţi pielea feţei!

Cremele hidratante ar trebui să fie cele mai bune prietene ale tale. Cu cât îţi hidratezi mai bine tenul,cu atât mai bine. Acordă atenţie zonelor din jurul buzelor şi ochilor. Noaptea,foloseşte o cremă hidratantă specială,eventual una cu retinol,un derivat din vitamina A,care acţionează mai bine în timp ce dormi,pentru că expunerea la lumină îi reduce eficacitatea. O astfel de cremă menţine elasticitatea şi supleţea pielii,reducând totodată ridurile fine.

3.Ia-ţi vitaminele!

Cearcănele sunt o problemă comună a femeilor care nu dorm îndeajuns de mult. Pe lângă prelungirea timpului de odihnă,ai putea folosi,timp de trei luni,o cremă specială pentru ochi,cu vitamina K şi retinol.

4. Schimbă poziţia de somn!

Dormitul în mod regulat pe o singură parte poate provoca apariţia unor linii vizibile de somn pe frunte şi pe obraz. Pentru a preveni formarea ridurilor,încearcă să dormi pe spate.

5. Aşa previi uscarea pielii!

Ia în considerare cumpărarea unui umidificator pentru dormitor,mai ales acum,în lunile de iarnă,când ai căldura pornită. Cantitatea suplimentară de umezeală din aer va ajuta la prevenirea uscării pielii. De asemenea,poartă pijamale din bumbac în locul celor din poliester. Păstrează mai mult timp pielea hidratată.Recente

adele deschidere jpg
pahare   shutterstock 2155428393 jpg
Bradley Cooper si Lea jpeg
Nunta jpg
Beyonce jpg
Superman   Dean Cain png
miss universe australia jpg
jaclyn smith actrita jpg
Sunete jpg
Kim Kardashian jpg
pretentios   shutterstock 2153636113 jpg
Untold jpg
Elena Ghica Dora d'Istria 4 jpeg
Competitie jpg
Longevitate jpg
Quokka   animal jpg
Facebook jpg
elvis jpg
Suzanne Somers 2 shutterstock 537518347 jpg
muzica   chitara   guitars gcfe5d960e 1280 jpg