Pilotul român de 16 ani este …o femeie!

1 72486 original jpg jpeg

Alexandra Marinescu, căci despre ea este vorba, este prima românca pilot de monoposturi concurând la nivel global. Dacă la această vârstă, majoritatea fetelor sunt interesate de telefoane mobile şi haine scumpe cu care să- şi impresioneze prietenii, ei bine, Alexandra participă la concursuri, îmbrăcând cu bucurie costumul de pilot.

Alexandra Marinescu a debutat în 2015 în Formula 4,când pentru prima dată a fost permisă participarea într-un astfel de campionat a piloţilor cu vârsta de 15 ani. Pilotul român a alergat în două sesiuni de teste în MSA Formula la Brands Hatch cu echipele Virtuosi (Russian Time) şi Richardson Racing.

Este considerat un sport pentru bărbaţi? Alexandra Marinescu contrazice acest lucru prin dorinţa prin care a arătat că şi femeile au un cuvânt de spuns în acest sport. Ambiţios lucru,am putea spune,având în vedere că la doar 16 ani concurează la nivel mondial.

Vă întrebaţi cum şi-a descoperit această pasiune? Aţi crede dacă v-aş spune că la vârsta de 9 ani ştia deja ce vrea? Şi-a dat seama de acest lucru când a pilotat un kart,în 2009. A fost momentul când viaţa ei s-a schimbat. Şi a muncit pentru asta. Şi-a dat seama de adevăratul potenţial şi a continuat frumos,evoluţia ei fiind remarcabilă de la an la an.

Sportul vine cu multe satisfacţii,dar şi cu riscuri,iar Alexandra Marinescu şi-a asumat aceste riscuri. Din cauza unui accident destul de grav,a fost nevoită să ia o pauză,pauză din cauza căreia a pierdut mulţi sponsori şi parteneri.Recente

Bruce Willis 1 jpg
Meghan Markle jpeg
Sabrina jpg
Georgina Rodriguez Instagram jpg
ashley graham, sotul si copiii foto  Instagram jpg
Paris Hilton jpg
Tiger Woods sursa  Shutterstock jpg
332377003 3394862050761175 2241624325860106195 n jpg
eveniment lux oameni petrecere jpg
Selena Gomez, Nicola Peltz, Brooklyn Beckham jpg
Mark jpg
01  coperta cf06 page 0001 jpg
James Bond jpg
George Clooney, Amal Clooney, Angelina Jolie sursa  Shutterstock jpg
Hobby jpg
Charlize Theron jpg
Brendan Fraser jpg
Gwyneth Paltrow sursa  Shutterstock jpg
Christina Aguilera și tatăl ei sursa  Shutterstock, Twitter jpg
Ce bijuterii ti se potrivesc in functie de semnul zodiacal Sursa foto shutterstock 1633092592 jpg