Poartă farduri neon!

1 59785 original jpg jpeg

Machiajul în nuanţe neon poate fi destul de distractiv, asta dacă vrei să experimentezi cu ceva nou, dar nu este, cu siguranţă, pentru cele timide.

Chiar dacă atât rujurile,cât şi fardurile neon sunt deosebite,nu le poţi poţi purta ziua şi ţi le recomand strict pentru seară,la petreceri sau în cluburi cu tematică. Ai grijă cum şi cât aplici!

Cum alegi nuanţele?Pentru un machiaj subtil al ochilor,cu neon,alege un fard într-o nuanţă de verde sau de albastru,şi combină-l cu un dermatograf ceva mai închis la culoare! Acest lucru va conferi ochiilor tăi doar o umbră de neon,fiind în acelaşi timp atenuaţi de nuanţa mai întunecată.

Albastrul,verdele,galbenul sau portocaliul,tind să fie nuanţele cele mai de impact pentru ochii tăi.  Dacă alegi să foloseşti o culoare atât de îndrăzneaţă,foloseşte şi un contur lichid şi o mascara.

Rozul în schimb,este prea luminos şi asta îl face greu de purtat în jurul ochilor,pentru că vor părea mai umflaţi. Foloseşte deci,roz,doar pe buze!

Aplică fardul în mai multe straturi subţiri,pentru că va rezista mult mai bine aşa. Pentru un aspect complet,şi îngrijit,dă-te cu un tuş negru,cu mascara şi dacă mai vrei,aplică şi gene false. Buzele lasă-le mai naturale!