Povestea frumoasei poliţiste din Piaţa Victoriei: "Spuneţi-i să zâmbească. Are de ce!"

1 84104 original jpg jpeg

O nouă postare publicată pe pagina de Facebook a Ministerului Afacerilor Interne a devenit virală. De data aceasta, este vorba despre o frumoasă poliţistă care a ajutat o tânără, pe nume Teodora, căreia i se furase telefonul în centrul Capitalei. 

Teodora a trecut printr-un incident neplăcut în centrul Capitalei. I s-a furat telefonul, moment în care a apelat la frumoasa poliţistă care dirijează circulaţia în Piaţa Victoriei. Acum, tânăra a vrut să îi mulţumească pentru ce a făcut pentru ea.

Redăm integral mesajul ei, aşa cum a fost el postat pe pagina Ministerului:

”Bună ziua! Astăzi am trecut prin Piaţa Victoriei şi am văzut o poliţistă dirijând circulaţia. Acum câteva luni, în timp ce mă întorceam acasă de la muncă, un individ mi-a smuls telefonul din mână. M-am speriat atât de tare încât nu am avut nicio reacţie, mai ales că nici cei din jurul meu, care sigur au observat furtul, nu au zis nimic. Am început să tremur de spaimă şi am căutat în jur un punct de sprijin. Am mers spre strada principală şi norocul meu a fost să o văd pe această poliţistă. Era în mijlocul intersecţiei. Nu ştiu cum am traversat spre ea, pentru că eram foarte speriată şi plângeam. Îmi aduc aminte doar că i-am spus: – Mi-a furat telefonul! În acel moment m-a tras spre trotuar şi m-a întrebat cum s-a întâmplat şi cum era îmbrăcat hoţul. 

Nu ştiu ce i-am zis, cert este că m-a lăsat cu un coleg de al ei, în timp ce ea s-a urcat în maşina de poliţie cu un alt coleg şi au plecat. Nu a trecut mult timp şi s-au întors.

– Acesta este telefonul dumneavoastră?

Citeşte şi: Dialog savuros între o şoferiţă şi un poliţist: ”Mi-am pus silicoane. Nu se vede?"

Abia atunci mi-am revenit. Telefonul meu fusese recuperat.

– Şi hoţul?

– Este încătuşat în maşină. Vă rugăm să mergem împreună la secţia de poliţie să întocmim documentele!

Cum spuneam, astăzi am văzut-o în intersecţie. Fiind în autobuz mi-a venit să strig ÎŢI MULŢUMESC!, dar m-am ferit de penibilul situaţiei, pentru că nimeni nu ştia povestea mea. Aşa că, vreau să-i mulţumiţi în numele meu! Sigur puteţi da de ea. Este blondă şi foarte frumoasă. Şi mai spuneţi-i să zâmbească, pentru că are de ce.”

La finalul materialului, Ministerul Afacerilor Interne a postat un mesaj pentru cea care a trimis povestea: "Dragă Teodora, ea este colega noastră despre care ai scris aşa de frumos... iar zâmbetul ei este pentru tine!Recente

pungi de plastic jpg
Copiii lui Snoop Dogg jpeg
Rita Ora alături de soț foto  Shutterstock jpg
Taylor Swift jpg
Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg
un caine fericit jpg
Victoria Beckham jpg
Regina Margareta a Danemarcei foto Shutterstock jpg
bebeluș foto  Shutterstock jpg
Rachel McAdams  jpg
Leonardo DiCaprio foto  Shutterstock jpg
muzica din adolescenta aduce beneficii jpg
Zac Efron jpg
Beyonce  foto  Instagram jpg
caine jpg
Familia Addams jpeg
Ce diete urmează vedetele jpg
Coperta Click! pentru femei Nr 8 2024 jpg
4 rihanna profimedia 0421395391 jpg jpeg
James Bond, Daniel Craig jpeg