Pregăteşte-te de plajă!

1 69650 original jpg jpeg

Sezonul cald îi face pe oameni şi mai ales pe femei, să se preocupe de felul cum arată, mai mult decât în orice alt moment al anului. Dacă vrei să arăţi bine pe plajă, pregăteşte-te din timp!

Nu uita de forma corpului tău! Începe să faci exerciţiiîncă din timpul iernii,cu accent pe abdomen,braţe şi picioare. Este nevoie de trei luni până când corpul tău să arate efectele exerciţiilor regulate,însă în vară vei arăta de milioane. Dacă nu ai început încă,nu dispera. Poţi alerga seara şi mai poţi încerca urcatul pe scări. Tonifică muşchii picioarelor!

Cumpără-ţi un costum de baie care să-ţi vină perfect. Dacă ai burtică,mizează pe un costum întreg,din fibre elastice,care să susţină perfect zonele cu probleme. Ai grijă ca în zona umerilor şi a subraţului să nu se creeze pliuri sau colăcei.

Du-te la un salon de bronzat cu câteva săptămâni înainte să ajungi la mare,sau cel puţin în săptămâna dinaintea concediului tău. În felul acesta,îţi faci o „bază” pentru bronzul ce urmează şi nu mai rişti să te arzi odată ajunsă pe plajă.

Menţine-ţi pielea hidratată,prin aplicarea unei loţiuni după duş şi înainte de a merge la culcare. Cu câteva zile înainte să mergi la plajă,exfoliază-ţi tot corpul cu un scrub de zahăr sau sare,astfel încât să netejeşti pielea. Dacă vrei să straluceşti pe plajă,dă-te cu un ulei bronzant.

Epilează-ţi cu ceară picioarele,axilele şi zona bikinilor,cu câteva zile înainte. În felul ăsta scapi de iritaţiile pielii,cauzate de salinitatea apei,plus că te va ţine şi mai mult,decât dacă te-ai rade.

Fă-ţi manichiura şi pedichiura,apelând la oje în culori vesele şi strălucitoare. Poartă sandale joase,decupate sau flip-flops coloraţi,care să meargă cu costumul tău de baie.Recente

Kelly Clarkson jpg
Rihanna foto  Shutterstock jpg
Summer in the city reprogramat jpg
Karpatia Pony Show 2023: cinci zile de acțiune și distracție pentru întreaga familie pe Domeniul Cantacuzino, Florești!
Untold2022 0807 235921 2M5A4740 JulienDuval ok jpg
SAGA x MAI jpg
Tina Turner foto  Instagram jpg
Britney Spears bea litri de cafea si energizante ca sa nu doarma noptile Sursa foto shutterstock 431461978 jpg
Click! Pentru Femei jpg
Victoria Beckham, Harper Beckham jpg
Taylor Swift jpg
Sanii mai mari nu aduc fericirea Sursa foto shutterstock 1073334950 jpg
Ducii de Sussex, Prinții de Wales foto  Shutterstock jpg
Jennifer Aniston, Courteney Cox sursa  Shutterstock jpg
De Niro jpg
Cum reactionezi cand esti gelos in functie de zodie Sursa foto shutterstock 2037180338 jpg
BEBE REXHA png
GNR Poster (cu opening act) Portrait jpeg
WhatsApp Image 2023 05 17 at 13 28 32 jpeg
Beyonce sursa  Instagram jpg