Prepară-ţi singură o loţiune hidratantă pentru mâini

1 69292 original jpg jpeg

Dacă te-ai săturat de produsele scumpe din comerţ şi care nu au nici pe departe eficienţa promisă, atunci e cazul să iei atitudine. Vezi cât de simplu este să-ţi prepari propria loţiune hidratantă pentru mâini.

Uleiul de măsline face minuni pentru mâinile tale

Este destul de uşor să-ţi pregăteşti această loţiune,însă trebuie să ţii cont de faptul că nu va avea aceeaşi consistenţă ca una cumpărată. Ai nevoie de 30 ml  de ulei de măsline,15 ml zeamă de lămâie şi 15 ml ulei de migdale.

Pentru a obţine un miros plăcut,mai poţi adăuga şi câteva picături de uleiuri esenţiale. Amestecă bine ingredientele într-un vas de sticlă sau într-un blender. Compoziţia trebuie să se lege şi să semene cu o pastă. Întrucât nu are conservanţi este indicat să o păstrezi la rece,în frigider,pentru maximum 10 zile.

Vitamina E ajută la refacerea pielii

Loţiunea poate fi îmbunătăţită în funcţie de necesităţile tale. Dacă adaugi câteva picături de ulei de lavandă,valabilitatea cremei creşte cu câteva zile. În cazul în care te confrunţi cu probleme precum piele aspră sau pătată,atunci ai putea completa reţeta cu extract de aloe vera sau vitamina E. Acestea au proprităţi de vindecare şi de refacerea a pielii.  În plus,ingredientele naturale nu îţi vor irita mâinile.Recente

aroganta jpg
WhatsApp Image 2023 09 22 at 15 24 02 jpeg
Melania Trump foto  Shutterstock jpg
caine jpg
Jennifer Aniston jpg
Jennifer Lopez foto  Instagram jpg
magneziu jpg
Lady Gaga foto  Shutterstock jpg
Zodii cu ghinion Sursa foto shutterstock 2218817583 jpg
Kim Cattrall foto  Shutterstock jpg
Elsa Pataky, Chris jpeg
familie, trasaturi jpg
Anisia Gafton (1) jpg
David Schwimmer și Matt LeBlanc sursa  Shutterstock jpg
1 50 cent jpg jpeg
modele foto  Shutterstock jpg
cafea jpg
protest jpg
Cindy Crawford foto  Shutterstock jpg
Sharon Stone foto  Shutterstock jpg