Prima iubită a lui John Travolta a murit în braţele actorului: „Am simţit cum a ieşit sufletul din ea...”

1 wwwwwwwww jpg jpeg

John Travolta s-a îndrăgostit de Diana Hyland când avea numai 23 de ani. Însă povestea de dragoste a celor doi actori n-a avut parte de un final fericit. Actorul şi-a pierdut prima mare iubire la numai câteva luni de când se întâlniseră.

Conform celor relatate de New York Post, Travolta a fost martor la moartea primei sale iubite. Hyland avea cancer şi şi-a dat ultima suflare în braţele iubitului ei. Dispariţia Dianei l-a afectat foarte mult pe starul hollywoodian, care îşi aduce aminte ultimele clipe din viaţa ei şi că „am simţit cum şi-a dat ultima suflare, cum a ieşit sufletul din ea”.

Revenirea bolii

Diana era cu 18 ani mai mare decât John şi avea crunta boală de dinainte de a-l cunoaşte pe actor. Cu toate astea, actriţa avea mari speranţe în viitor după ce făcuse mastectomie şi nici prin gând nu-i trecea că va reveni cancerul. Totuşi, exact asta s-a întâmplat.

La acea vreme, Travolta filma pentru Saturday Night Fever în New York. Imediat ce a aflat îngrozitoarea veste, actorul a luat primul avion spre casă, pentru a fi alături de iubita sa. Ştia că singurul lucru pe care putea să-l facă în asemenea situaţie era să o susţină cât putea el de mult pe Diana în noua ei bătălie cu cancerul. Din păcate, lupta pe care a dat-o Hyland a fost de scurtă durată...

La numai două săptămâni după ce primise diagnosticul, Diana a murit. Vorbind despre ultimele zile petrecute cu prima lui mare iubire, starul din Grease a declarat: „I-am oferit multă bucurie în ultimele luni din viaţa ei. Tot timpul simt că este alături de mine. Măcar gândurile ei îmi sunt aproape... Diana şi-a dorit tot ce-i mai bun pentru mine”.

Îşi făcuseră planuri împreuă

Hyland nu era o iubită oarecare pentru actor. El plănuia să-şi întemeieze o familie împreună cu Diana, să se mute împreună într-o casă cumpărată de amândoi. Pe întreaga durată a relaţiei lor, Travolta l-a întâlnit şi pe fiul Dianei, provenit dintr-un mariaj anterior, şi a apucat să se apropie şi de el.

Cei doi foşti iubiţi şi-au început idila în 1977, când amândoi au apărut în filmul

Iubita perfectă

„Mă distram cu Diana mai mult decât mă distrasem în toată viaţa mea. Şi culmea e că, înainte s-o cunosc, mă şi gândeam cum de nu eram şi eu în stare să am o relaţie serioasă”, a spus actorul în Daily Mail. Iar Diana îi împărtăşea sentimentele: „Mi-a spus că şi ea gândea la fel înainte să mă întâlnească. Şi când ne-am întâlnit, bum, eram perfecţi împreună!”

Moartea iubitei sale l-a afectat foarte mult pe actorul care n-a mai reuşit să se îndrăgostească de altcineva ani în şir. La 10 ani de la dispariţia lui Hyland din viaţa lui, John a întâlnit-o pe Kelly Preston, care i-a devenit ulterior soţie. Travolta şi Preston s-au căsătorit în 1991 şi au rămas unul dintre cele mai frumoase cupluri de la Hollywood până în 2020, când Kelly a murit din cauza cancerului la sân.Recente

Mandy Moore, Nick Jonas jpg
Jennifer Lopez si Ben Affleck jpeg
nuntă Prințul Harry, Meghan Markle foto  Shutterstock jpg
Click! pentru femei Nr 3  2023 jpeg
Menopauza jpg
Ireland Baldwin jpg
Pamela Anderson carieră foto  Shutterstock jpg
Papa Benedict sursa  Shutterstock jpg
Iti place muzica live Iata top 3 restaurante pe care nu trebuie sa le ratezi in Bucuresti jpg
zi norocoasa shutterstock 1937419057 jpg
Regé Jean Page jpg
Partea nevazuta a povestilor care ti au bucurat copilaria Sursa foto shutterstock 1983165296 jpg
Copiii Angelinei Jolie jpg
Dans jpg
jucării sexuale foto  Shutterstock jpg
Michael Jackson, Diana Ross sursa  Shutterstock, Instagram jpg
Lisa Loring jpeg
Top 3 zodii ai caror nativi sunt buni povestitori Sursa foto shutterstock 407827774 jpg
Piele somon jpg
SAGA jpg