Probleme cu lacul de unghii? Cum le rezolvi

1 68382 original jpg jpeg

Fie că-ţi faci unghiile la salon, fie acasă, întâmpini mereu probleme cu oja sau cu lacul de unghii. Din fericire, există câteva trucuri care te ajută să remediezi micile imperfecţiuni.

Cum repari lacul „sărit“

Dacă ţi-ai făcut unghiile la salon,cu siguranţă că nu vei putea repara oja „sărită” – pur şi simplu pentru că nu ştii exact ce produs (şi ce nuanţă) a utilizat manichiurista. Dacă oja sărită se află la partea superioară a unghiei,aplică acolo un strat de lac cu paiete metalice (argintiu,auriu). Aplică lacul şi pe unghiile neafectate,pentru un efect uniform şi interesant.

Cum scoţi oja cu „sclipici“

Lacul cu sclipici are un efect foarte frumos pe unghii – dar e mai greu de scos. Încearcă truculurmător:aplică acetonă din belşug,pe o bucată de vată,pe care o înfăşori în jurul unghiei,şi pe care o fixezi cu folie metalică. Fă acelaşi lucru pe toate degetele,lasă timp de 5 minute,apoi scoate „capişonul”. Rezultatele sunt umitoare!

Cum usuci mai repede oja de pe unghii

Când te grăbeşti groaznic iar oja cu care tocmai te-ai dat pe degete nu se usucă,fă următorul pas:cufundă degetele în apă rece,timp de 3 secunde. Funcţionează!

Cum faci ca să nu se lipească pensula

Ai observat că,de fiecare dată când scoţi pensula pentru a-ţi face unghiile,acesta tinde să fie lipicioasă,ba chiar întărită. Prin urmare,după ai folosit pensula,înainte de a înşuruba dopul la loc,curăţă gâtul sticlei de ojă cu o bucată de cârpă curată,înmuiată în acetonă. Încearcă să cureţi şi partea interioară a gâtului.Recente

pahare   shutterstock 2155428393 jpg
Bradley Cooper si Lea jpeg
Nunta jpg
Beyonce jpg
Superman   Dean Cain png
miss universe australia jpg
jaclyn smith actrita jpg
Sunete jpg
Kim Kardashian jpg
pretentios   shutterstock 2153636113 jpg
Untold jpg
Elena Ghica Dora d'Istria 4 jpeg
Competitie jpg
Longevitate jpg
Quokka   animal jpg
Facebook jpg
elvis jpg
Suzanne Somers 2 shutterstock 537518347 jpg
muzica   chitara   guitars gcfe5d960e 1280 jpg
Zishe Breitbart jpeg