Probleme cu tenul? Iată cum scapi de ele

1 69621 original jpg jpeg

Punctele negre, pistruii ori petele sunt doar câetva din problemele care te pot împiedica să te simţi bine în „pielea" ta. Din fericire, există remedii naturale la aceste probleme.

Apă de trandafiri pentru tenul cu pete

Dacă vrei să scapi de pete,poţi prepara un amestec din două linguri de făină,două linguri de apă de trandafir şi două linguri de suc de lămâie. Aplică masca pe faţă şi las-o să acţioneze 20 de minute. La final,clăteşte faţa cu apă caldă.

Păpădie împotriva pistruilor

Pistruii pot fi atenuaţi cu ajutorul infuziei de păpădie. Pui o linguriţă de flori uscate şi o linguriţă de tulpini pisate şi le amesteci cu zeama de la o lămâie şi cu o lingură de miere. Apoi aplici pe faţă.

Laşi să acţioneze zece minute,după care ştergi cu un prosop umed. Aplici acest tratament timp de trei-patru ori pe săptămână,timp de o lună de zile.

Ovăz pentru ten sensibil

Amesteci o jumătate de banană,o cană de fulgi de ovăz fierţi în lapte şi o lingură de miere,până la omogenizare. Apoi aplici masca pe faţă şi masezi uşor,timp de un sfert de oră.

La final,te speli cu apă călduţă. Fulgii de ovăz sunt un bun calmant pentru ten,în timp ce mierea este un foarte bun hidratant. Banana hrăneşte tenul,datorită conţinutului bogat de vitamine.

Mălaiul te scapă de puncte negre

Cea mai bună mască abrazivă naturală care vine de hac punctelor negre este cea pe bază de mălai. Baţi spumă albuşul d ela un ou,după care pui o lingură de mălai şi amesteci.

Aplică masca pe zonele afectate de puncte negre şi aşteapţi să se usuce. După aceea te ştergi cu o pânză curată şi te clăteşti cu apă călduţă.Recente

Frica de zbor jpg
angelina Jolie foto  Shutterstock jpg
Vedete care sufera de tulburare bipolara Sursa foto shutterstock 1604341012 jpg
Arnold Schwarzenegger jpg
Copii jpg
3 lucruri pentru care oamenii te judeca atunci cand te vad prima data Sursa foto shutterstock 660620350 jpg
Zodiacul pasarilor Sursa foto shutterstock 2170596575 jpg
Apa oxigenata in ureche jpg
Kim Kardashian, Kanye West sursa  Shutterstock jpg
Regele Charles, Camilla Parker jpeg
Avion jpg
Lisa Bonet, Jason Momoa jpg
Celine Dion foto  Shutterstock jpg
Kylie Minogue foto  Shutterstock jpg
Diane Keaton sursa  Shutterstock jpg
Amber Heard 0 jpg
David Beckham, Harper Beckham jpeg
Kim Kardashian jpeg
John Travolta foto  Shuttestock jpg
Beyonce, Jay Z, Tina Turner jpg