Pudra de faţă. 4 reguli ca să te facă mai frumoasă, nu mai bătrână

1 74016 original jpg jpeg

Pudra de faţă se numără printre produsele cosmetice cu numeroase întrebuinţări. Face ca machiajul să reziste mai mult, absoarbe excesul de sebum şi poate fi utilizată şi pe post de fard de obraz.

Dar, dacă nu este aplicată corect poate scoate în evidenţă liniile fine şi ridurile. Iată cum trebuie să aplici corect pudra!

1. Hidratează-ţi foarte bine tenul înainte de a da cu pudra de faţă

Înainte de a te machia,ai grijă ca tenul să fie foarte bine hidratat. Aşteaptă 5 minute pentru a fi sigură că loţiunea de faţă a intrat în piele,după aceea foloseşte fond de ten şi corector.

2. Alege nuanţa care ţi se potriveşte

Înainte de a cumpăra o pudră,analizează diferite culori,pentru a vedea care este cea care ţi se potriveşte. Nu încerca niciodată pudra pe mâini! Stiliştii spun că aceasta este una dintre marile greşeli pe care le facem când vrem să vedem dacă o nuanţă ni se potriveşte sau nu. Pielea mâinilor are o textură şi nuanţă diferită faţă de pielea de pe faţă. Prin urmare,încearcă pudra direct pe ten.

Pudra de faţă nu are ca rol să schimbe culoarea tenului şi trebuie să arate cât mai natural când este aplicată,aşa că trebuie să alegi o culoare care să fie asemănătoare cu nuanţa tenului tău.

Dacă vrei ca la final să obţii un aspect mat,optează pentru o pudrătranslucidă. Dacă ai tenul tern,fără strălucire poţi să alegi o pudră roz. În schimb,dacă ai tenul cu rozacee ori cuperoză,optează pentru o pudră galbenă.

3. Insistă pe zona T când foloseşti pudra de faţă

Cel mai bine ar fi să aplici pudra cu o pensulă groasă şi rotundă. În felul acesta,particulele pulberei vor pătrunde mai uşor în piele. Scufundă pensula în pulbere şi scutur-o pentru a elimina excesul. Aplică pudra pe zonele uleioase ale tenului,în zona T (frunte,nas şi bărbie) şi apoi întinde pulberea pe obraji şi în zonele de sub ochi.

4. Îndepărtează excesul de pudră

După ce ţi-ai pudrat tenul,foloseşte un şerveţel pentru a înlătura excesul de pulbere. Dacă e nevoie,aplică pudra de faţă de mai multe ori pe zi.Recente

virgine înmormântare sursa  Shutterstock jpg
MAIN Poster 4x5 png
Demi Moore jpeg
Eva Mendes jpg
Elena Ceaușescu, Eva Braun sursa  Shutterstock jpg
Patrick Duffy, Linda Purl sursa  Shutterstock jpg
Adele jpeg
Shakira jpeg
Jane Fonda foto  Shutterstock jpg
Cele mai fericite tari din lume Sursa foto shutterstock 2097419497 jpg
Kendall Jenner jpg
Bruce Willis 1 jpg
Meghan Markle jpeg
Sabrina jpg
Georgina Rodriguez Instagram jpg
ashley graham, sotul si copiii foto  Instagram jpg
Paris Hilton jpg
Tiger Woods sursa  Shutterstock jpg
332377003 3394862050761175 2241624325860106195 n jpg
eveniment lux oameni petrecere jpg