Pune-ţi ochii în evidenţă printr-un machiaj corect!

1 69672 original jpg jpeg

„Ochii sunt fereastra sufletului”, perfect adevărat; dar tot la fel de adevărat este şi faptul că nişte ochi corect conturaţi, o privire frumoasă, pot atrage atenţia şi admiraţia celor din jur.

Ştiu,o să spuneţi că nu toate suntem „dăruite” de la natură cu  ochi mari,migdalaţi şi pătrunzători.Nicio problema ! Un machiaj corect,în funcţie de forma ochiilor tăi,poate face minuni;nu ai nevoie decât de câteva nuanţe adecvate de fard,rimel şi un tuş de pleoape.Orice femeie este frumoasă în felul ei,aşadar trebuie să înveţi cum să îţi pui în evidenţă frumuseţea şi feminitatea.Iată câteva trucuri de machiaj foarte uşor de pus în aplicare,în funcţie de forma ochiilor.Dacă ai ochii mici-  aplică o nuanţă intermediară pe pleoapă şi una deschisă în pliul pleoapei. Alege un dermatograf într-o nuanţă deschisă atât pentru baza genelor superioare,cât şi a celor inferioare. Alege mascara neagră şi aplică din abundenţă pe genele superioare.

Mai multe sfaturi utile găseşti AICI.Recente

Jennifer Lopez jpg
Kate Middleton jpg
Hillary Clinton FOTO Profimedia jpg
Nostradamus a prezis că în 2013 va începe al Treilea Război Mondial jpeg
4x5 Mainstage UNTOLD 2024 jpg
Kim Kardashian jpg
influencer  foto   Shutterstock jpg
Kim Kardashian în lenjerie intimă  foto   Instagram jpg
turbulență jpg
Serena Williams  foto   Shutterstock jpg
Nicki Minaj  jpg
Sharon Stone jpg
AD 4nXfs3LB6wCUzZe0QGfm 2E 0loKYvfmcgKRRZdJY7mYQ0V3HM1YwPuJY4OvwLSBL 1NnRCp wuv1ali9JRQ65WltiomaWRbWtMhfIxhqDgCvrmza4tOmhL91H203pYWobZYsep31 jrOgGqp5D1yvfaf2hLA
cel mai bogat model din lume jpg
Kevin Bacon jpg
Celebra creatoare de modă Coco Chanel a încetat din viață în 1971 jpeg
Maimuța Proboscis jpg
Jake Gyllenhaal   jpeg
Justin Bieber jpg
Debbie Harry  Instagram jpg