Randy Fenoli: «Miresele pot să înveţe de la Kate Middleton»

1 51828 original jpg jpeg

Este un reputat designer şi lucrează cu peste 15.000 de mirese în fiecare an. Indiferent de dimensiuni, vârstă ori forme, el este cel care îi găseşte oricărei femei rochia de mireasă perfectă.

Ce tendinţe înregistrează moda rochiilor de mireasă în această vară?

Avem multe texturi şi dimensiuni,mult dinamism,multe margini nefinisate şi mai multe straturi suprapuse...

Dar adevărata tendinţă,dacă studiezi cu atenţie rochiile de mireasă,este că fiecare mireasă îşi doreşte să fie unică şi total diferită de oricare alta!

Rochiile colorate mai sunt în tendinţe?

Da,văd că această tendinţă este tot mai pronunţată,dar în general vorbind,sunt culori dulci,pastel,de pildă un roz sau un bleu foarte pal – deşi am văzut şi rochii de mireasă în nuanţe de verde-mentă.

Eu aş pleda mai degrabă pentru nişte simple accente de culoare,de pildă poţi să adaugi la o rochie albă o eşarfă neagră sau nişte pantofi negri cu toc înalt...

Sau poate pantofi albaştri,dacă ai o nuntă cu accente de albastru. Care au fost cele mai neobişnuite cereri pe care le-ai primit de la mirese?

 Prima a venit de la o mireasă de 1,16 m înălţime,suferise de o boală a oaselor,avea scolioză,un şold era mai sus decât celălalt,coastele formau o cutie toracică foarte mare,avea un sân mai mare decât celălalt...

Nu exista niciun loc unde ar fi putut să se ducă să-şi caute rochia de mireasă...

Dar am reuşit să lucrez cu ea şi să-i transform visurile în realitate,ceea ce consider că e cel mai uimitor lucru pe care l-am făcut vreodată.

A doua mireasă se mărita chiar în ziua respectivă,când a venit să mă vadă. Eram în Las Vegas,unde fug toate cuplurile care vor să se căsătorească rapid.

A venit la mine,i-am găsit o rochie de mireasă,ne-am ocupat de coafură şi de machiaj...

Şi apoi m-a rugat să o conduc până la altar. Eu nu am copii,deci a fost o experienţă pe care nu o voi mai trăi niciodată în viaţa mea. A fost nemaipomenit!   

Îl puteţi urmări pe Randy pe postul TLC România,în fiecare sâmbătă şi duminică de la ora 10.00,la emisiunea „Rochia perfectă”

simeon stalpnicul png

Cred că toate domnişoarele de onoare ar trebui să poarte rochii frumoase,care să le facă să se simtă bine,fără ca în acest mod să se creeze impresia că ar răpi ceva din strălucirea miresei.

Cred – şi sper ! – că au trecut zilele acelea când se făceau rochii urâte pentru domnişoarele de onoare.

Şi mai sper că miresele din zilele noastre pot să înveţe ceva de la Kate Middleton,soţia Prinţului William.

Randy este director de modă la Kleinfeld Bridal,unul dintre cele mai vechi magazine de rochii de mireasă din lume

simeon stalpnicul png

Recunosc că nu sunt un mare fan al schimbatului rochiilor sau altor elemente în timpul nunţii,fiindcă dacă vrei să te schimbi trebuie să pleci din sala unde se ţine petrecerea şi de lângă oaspeţii tăi.

Dacă ai o recepţie care durează doar câteva ore,asta înseamnă că ţi-ai răpit din timpul petrecut alături de cei dragi.Recente

pahare   shutterstock 2155428393 jpg
Bradley Cooper si Lea jpeg
Nunta jpg
Beyonce jpg
Superman   Dean Cain png
miss universe australia jpg
jaclyn smith actrita jpg
Sunete jpg
Kim Kardashian jpg
pretentios   shutterstock 2153636113 jpg
Untold jpg
Elena Ghica Dora d'Istria 4 jpeg
Competitie jpg
Longevitate jpg
Quokka   animal jpg
Facebook jpg
elvis jpg
Suzanne Somers 2 shutterstock 537518347 jpg
muzica   chitara   guitars gcfe5d960e 1280 jpg
Zishe Breitbart jpeg