Rapperul Kanye West, susţinător al lui Trump, se distanţează de politică

1 83905 original jpg jpeg

Rapperul Kanye West a anunţat marţi că se distanţează de politică, spunând că a fost "folosit", după ce în urmă cu trei săptămâni s-a întâlnit cu preşedintele Donald Trump.

"Ochii mei sunt acum larg deschişi şi realizez acum că am fost folosit pentru a promova mesaje în care eu nu cred", a scris el într-un mesaj publicat pe contul de Twitter. "Mă distanţez de politică şi mă voi concentra total asupra creativităţii", a adăugat el.

Rapperul Kanye West, susţinător al lui Trump, se distanţează de politică

Chiar dacă nu îl numeşte pe Donald Trump, rapperul originar din Chicago pare să revină asupra susţinerii pe care a afişat-o pentru fostul om de afaceri de la campania pentru prezidenţiale. După alegerea candidatului republican, West a mers la Trump Tower, reşedinţa newyorkeză a preşedintelui, pentru a-l întâlni.

La sfârşitul lunii aprilie, Kanye West şi-a exprimat pe Twitter dragostea pentru "fratele" Donald Trump, pozând cu şapca inscripţionată "Make America Great Again", sloganul de campanie al fostului miliardar.

Kanye West sustine că a fost păcălit

Această susţinere publică a suscitat reacţii foarte ostile, în special în comunitatea de culoare, dintre care numeroşi reprezentanţi s-au simţit trădaţi de Kanye West.

image

Marţi, Kanye West a spus că sprijină reforma penitenciarelor, "legi de bun simţ în privinţa armelor de foc" şi "arestarea persoanelor care îşi folosesc abuziv puterea pe care o deţin". "Eu cred în iubire şi compasiune faţă de oamenii care solicită azil şi în părinţii care luptă pentru a-şi proteja copiii de violenţă şi de război", a mai scris West.Recente

prenume bebelus jpg
Ivanka Trump, Donald Trump sursa  Shutterstock jpg
Ce averi au celebritățile de la Hollywood jpg
actrița Jessica Alba sursa  Shutterstock jpg
Click jpeg
1 printul william shutterstock 1288925734 jpg jpeg
kim kardashian jpg
Olivia Newton John, ultimul mesaj sursa  Shutterstock jpg
Brendan Fraser jpeg
Chandler Bing jpeg
Ajungem MARI Suflet fragil, caut o inimă mare (1) png
Regina Elisabeta a II a jpg
Jennifer Lopez si Jennifer Garner jpg
Hugh Jackman și soția foto  Shutterstock jpg
brad de Crăciun sursa  Shutterstock jpg
ok Razvan Popescu (2) jpg
Selena Gomez jpg
Printesa Aiko a Japoniei jpeg
Katherine Hepburn jpg
Shania Twain, abuz sexual sursa  Shutterstock jpg