Reacţia neaşteptată a lui Keith Urban la scenele de sex în care apare soţia sa. Nicole Kidman: „Nu ştie prea multe despre ceea ce fac cu adevărat‟

1 shutterstock 574302199 jpg jpeg

Nicole Kidman (54 de ani), frumoasa actriţă australiană de film, distinsă cu Oscar, spune că se simte destul de relaxată când vine vorba despre scenele de sex în care trebuie să joace şi că soţui ei, cântăreţul Keith Urban (53 de ani) nu pare deranjat de ele, dimpotrivă.

Kidman s-a căsătorit cu Urban în anul 2006. Cuplul are doi copii, pe Faith Margaret (10 ani) şi Sunday Rose (10 ani). Nicole mai are doi copii din relaţia cu actorul Tom Cruise, Isabella Jane (28 de ani) şi Connor (26 de ani).

Într-un interviu acordat anul trecut, actriţa hollywoodiană a vorbit despre importanţa unui echilibru în viaţa profesională şi personal.

„Avem un sistem elaborat pentru a menţine familia unită‟, a spus ea pentru WSJ. „Când Keith nu face turnee, este mult mai uşor. Merge în turneu anul următor, iar eu atunci pur şi simplu nu lucrez la fel de mult. Altfel, ne dezechilibrăm. Nu avem toate răspunsurile, dar singurul lucru pe care îl ştim este că nu ne punem relaţia în pericol‟.

Keith a oferit şi el replici despre stilul de viaţă alert al cuplului. Într-un interviu pentru Hello Magazine, acesta a spus că „locuim în diferite locuri, între Nashville şi Londra‟, suntem obişnuiţi să nu avem un anumit tipar. Totul se bazează pe dacă Nic lucrează sau dacă eu lucrez‟.

Reacţia lui Keith la scenele de sex filmate de Kidman este surprinzătoare

În prezent, Kidman filmează la viitoarea serie „Roar‟, difuzată de Apple TV. Pe lângă Kidman, producţia îi mai are în rolurile principale pe Cynthia Erivo, Merritt Wever şi Alison Brie. Creat de Liz Flahive şi Carly Mensch, „Roar‟ se bazează pe colecţia de nuvele cu acelaşi titlu a Ceceliei Ahern.

Urban îşi foloseşte vocea pentru filmul animat „Back to the Outback‟, care se află în prezent în post-producţie. De asemenea, este antrenor la show-ul de cântat „Vocea‟.

Recent, referitor la jocul actoricesc şi la scenele intime în care se implică, actriţa de 54 de ani a dezvăluit pentru E! News că „soţul ei este un artist, aşa că el înţelege totul”. Mai mult, cântăreţul pur şi simplu nu se „implică‟. „El vede filmul la sfârşit, când este totul editat, şi îl vede cu ochi limpezi‟, a spus ea. „Nu citeşte niciun scenariu, chiar nu ştie ce se întâmplă pe platou, are propria sa carieră în care este complet absorbit‟. Complet relaxată din acest punct de vedere, actriţa şi-a permis şi o glumă în interviu: „Nu ştie prea multe despre ceea ce fac cu adevărat‟.

@shutterstock  Recente

pahare   shutterstock 2155428393 jpg
Bradley Cooper si Lea jpeg
Nunta jpg
Beyonce jpg
Superman   Dean Cain png
miss universe australia jpg
jaclyn smith actrita jpg
Sunete jpg
Kim Kardashian jpg
pretentios   shutterstock 2153636113 jpg
Untold jpg
Elena Ghica Dora d'Istria 4 jpeg
Competitie jpg
Longevitate jpg
Quokka   animal jpg
Facebook jpg
elvis jpg
Suzanne Somers 2 shutterstock 537518347 jpg
muzica   chitara   guitars gcfe5d960e 1280 jpg
Zishe Breitbart jpeg