Reacţii noi după interviul lui Meghan Markle. Ce spun actorii din serialul „Suits‟ despre declaraţiile fostei actriţe

1 meghan markle jpg jpeg

Interviul acordat de Meghan Markle jurnalistei de televiziune Oprah Winfrey a înregistrat audienţe record. Fosta actriţă a fost urmărită de peste 23 de milioane de telespectatori, în timp ce povestea despre episoadele triste prin care a trecut alături de familia regală. Printre cei care au vizionat interviul controversat s-a numărat şi producătorul „Suits‟, cel care a făcut-o celebră pe Meghan Markle, dar şi alţi colegi din serial.

Meghan Markle a declarat că viaţa ei de prinţesă nu era tocmai roz. Fosta actriţă a acuzat familia regală de rasism şi a spus că s-a gândit la sinucidere, deoarece a suferit o depresie puternică în timp ce locuia în Marea Britanie: „Pur şi simplu nu mai voiam să trăiesc, iar acest gând era cât se putea de real, înfricoşător şi constant‟, a declarat Meghan. Mulţi au blamat-o, spunând pe reţelele de socializare că nu a apreciat traiul pe care l-a avut alături de familia regală şi că este doar „o trădare abolut ruşinoasă faţă de regină‟. Alţii au susţinut-o şi au apărat-o. Printre persoanele care i-au dat dreptate lui Meghan, se numără şi producătorul serialului „Suits‟, Aaron Korsh.

Aaron Korsh: „Meghan Markle nu este un monstru‟

În apărarea fostei sale colege de platou, producătorul serialului de succes a avut doar cuvinte de laudă la adresa ei: „Meghan Markle nu este un monstru. Este o femeie puternică, cu o inimă bună, care încearcă să îşi croiască drumul într-o situaţie de neimaginat‟, a scris Aaron Korsh, pe Twitter.

Ce a declarat Patrick Adams despre fosta colegă

2 cpf promo de numar 128x89 jpg jpeg
stanga
dreapta
2 cpf promo de numar 128x89 jpg jpeg

Fostul ei partener, din film, Patrick Adams a condamnat familia regală pentru amplificarea agresiunilor asupra fostei sale colege şi a susţinut că Harry şi Meghan au fost, de fapt, forţaţi să plece din Marea Britanie, pentru a-şi proteja sănătatea: „Mă îmbolnăvisem când citeam la nesfârşit postări rasiste care ajungeau în toate tipurile de mass-media din Marea Britanie şi din lume. Ştiam că Meghan era mai puternică, decât au realizat unii. Ştiam că oamenii vor regreta că au subestimat-o. Este obscen că familia regală promovează acuzaţiile de intimidare împotriva unei femei care în esenţă a fost forţată să plece din Marea Britanie pentru a-şi proteja sănătatea mintală şi propria familie‟, a declarat Patrick.

Sursă foto: ShutterstockRecente

vis   cuplu   heart g2606d5f48 1280 jpg
Nicole Kidman si Tom Cruise jpg
Mark Twain jpg
foto vladimir putin jpg
Vedete  jpg
Nostradamus a prezis că în 2013 va începe al Treilea Război Mondial jpeg
vedete jpg
Brad Pitt jpg
Patricia Taylor si Keanu Reeves   shutterstock 95848498   crop png
Vedete jpg
eurovision shutterstock 2148569303 jpg
Chris Rock shutterstock 68551117 jpg
pizza miros shutterstock 1160070121 jpg
nunta printesa diana si printul charles jpeg
horoscop shutterstock 1740543341 jpg
shutterstock 1674726580 jpg
01   coperta cf10 page 0001 jpg
hitler shutterstock 754279543 jpg
camilla parker jpeg
Cupluri jpg