Recunoști vedeta din fotografie? Sigur ai dansat pe hiturile ei!

O recunoști pe fetița din fotografia de mai jos? În prezent, este una dintre cele mai cunoscute cântărețe din lume, iar hiturile sale s-au auzit multă vreme la radio. Sigur ai dansat pe melodiile ei! 

image

Cu ocazia împlinirii vârstei de 56 de ani, pe data de 28 mai 2024, vedeta a publicat pe contul ei de Instagram o serie de fotografii prin intermediul căreia le-a prezentat celor 3 milioane de urmăritori cum arăta în copilărie. De asemenea, în dreptul postării, ea a scris un mesaj de mulțumire pentru fani și familie: 

„Este ziua mea de naștere! Mulțumesc mami și tati, sunteți cei mai buni! Mulțumesc frate și soră! De asemenea, sunteți cei mai buni. Și mulțumesc pentru toate mesajele frumoase din lume! Vă iubesc‟, au fost cuvintele sale. 

Citește și acest articol: Ghicești vedeta din fotografie? Așa arăta în copilărie! 

Cine este vedeta din fotografie?

Vedeta din fotografii a devenit cunoscută pentru prima dată ca actriță în telenovela australiană „Neighbours‟, din anii ’80, iar șapte ani mai târziu, se lansa în muzică și cucerea topurile internaționale cu primul său hit - „Locomotion‟. Ți-ai dat seama despre cine este vorba? 

Vezi și acest articol: FOTO A fost idolul copiilor, dar a ales să se înscrie pe o platformă de adulți. Cine este vedeta? 

Artista are o discografie bogată, cu albume de succes. De pildă, albumul „Fever‟, lansat în anul 2001, include hitul internațional „Can’t Gey You Out of My Head‟ și piesa „Golden‟. De asemenea, vedeta din fotografie a avut numeroase piese difuzate la radio, printre care: „I Should Be So Lucky‟, „In Your Eyes‟ și „Dancing‟. Ai ghicit cine este? 

Ai recunoscut-o? 

În fotografiile care au stârnit amintiri plăcute este cântăreața de muzică pop Kylie Minogue. Au trecut câteva decenii de atunci, dar zâmbetul pare a fi neschimbat, iar silueta ei este una de invidiat! 

Kylie Minogue a publicat recent pe contul său de Instagram câteva fotografii de pe plajă, purtând o rochie neagră, care îi evidențiază trupul. Artista este într-o formă fizică foarte bună, drept dovadă complimentele oferite de fani în mediul online: „Semeni cu Afrodita‟, i-a scris un urmăritor. 

image

Sursă foto: Instagram @kylieminogue  Recente

Anitta jpg
Boala Pica jpg
Ryan Reynolds jpg
Oprah Winfrey jpg
POZA png
Shannen Doherty  foto   Shutterstock jpg
Jennifer Lopez jpg
Kate Middleton jpg
Hillary Clinton FOTO Profimedia jpg
Nostradamus a prezis că în 2013 va începe al Treilea Război Mondial jpeg
4x5 Mainstage UNTOLD 2024 jpg
Kim Kardashian jpg
influencer  foto   Shutterstock jpg
Kim Kardashian în lenjerie intimă  foto   Instagram jpg
turbulență jpg
Serena Williams  foto   Shutterstock jpg
Nicki Minaj  jpg
Sharon Stone jpg
AD 4nXfs3LB6wCUzZe0QGfm 2E 0loKYvfmcgKRRZdJY7mYQ0V3HM1YwPuJY4OvwLSBL 1NnRCp wuv1ali9JRQ65WltiomaWRbWtMhfIxhqDgCvrmza4tOmhL91H203pYWobZYsep31 jrOgGqp5D1yvfaf2hLA
cel mai bogat model din lume jpg