Regina Elisabeta a II-a, călare la 94 de ani şi fără cască! Ce a făcut în izolare

9 regina angliei jpg jpeg

După mai bine de 10 săptămâni de izolare ca urmare a pandemiei, Regina Elisabeta a II-a a revenit în atenţia publicului şi nu oricum, ci călare! Fotografiile apărute în spaţul virtual o înfăţişează pe suverană călărind cu zâmbetul pe buze un Ponei Fell. Balmoral Fern este un cal robust, mai mic de statură, în vârstă de 14 ani.

Capturile publicate duminică, 31 mai 2020, oferă indicii suficiente despre starea bună de sănătate a suveranei. Aceasta apare călărind în împrejurimile Castelului Windsor, reşedinţa ei favorită, unde s-a retras în martie, din cauza evoluţiei pandemiei. La 94 de ani, vârstă venerabilă pe care a sărbătorit-o discret în izolare, Regina Elisabeta a II-a călăreşte şi se bucură de o vreme însorită. Poartă pe cap un batic cu imprimeu vesel colorat şi este îmbrăcată cu pantaloni deschişi la culoare, jachetă, mănuşi albe, groase, şi ghete vişinii. Deşi are o vârstă înaintată, Regina Angliei nu poartă nici acum cască de protecţie, semn că are încredere în calul pe care îl călăreşte, cu atât mai mult cu cât suverana este recunoscută pentru pasiunea-i pentru echitaţie, pe care o practică de zeci de ani.

2 regina elisabeta cu caii jpg jpeg

Ce a făcut Regina aproape zilnic în izolare

Retrasă la 19 martie la Castelul Windsor, reşedinţă aflată în vestul Londrei, după ce cu câteva zile înainte aflase că fiul ei Prinţul Charles a primit rezultat pozitiv la infecţia cu virusul COVID-19, Regina a continuat să conducă audienţa săptămână prin telefon cu premierul Boris Johnson.

În această perioadă, Regina a avut două apariţii televizate. În prima, aceasta a ţinut un discurs încurajator, menit să asigure ţara că virusul va fi învins şi că cei aflaţi în izolare se vor „întâlni din nou“, iar în cel de-al doilea, care a avut aceeaşi temă, Regina i-a îndemnat pe toţi să nu renunţe, să nu îşi piardă speranţa.

3 regina elisabeta jpg jpeg

Pe durata caratinei, Regina Elisabeta a II-a a continuat să facă plimbări zilnice pe cal. Se presupune, scrie mediafax.ro, că s-a strecurat pe o uşă laterală a Castelului Windsor în fiecare dimineaţă, pentru aceste scurte „călătorii“, evitând contactul cu gărzile de corp, cu servitorii sau cu familia, pentru a nu-şi pune în pericol sănătatea.

@instagramRecente

kim kardashian sursa  Instagram jpg
Cele mai ciudate obiceiuri alimentare ale celebritatilor Sursa imagine Instagram wearedavid mia jpg
Oprah Winfrey, Tom Cruise nunta sursa  Shutterstock jpg
Vedete care au devenit mame in 2022 jpg
meghan markle, cățeii ducesei sursa  Shutterstock jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck (2) jpg
Kylie Jenner jpg
Wednesday jpeg
vedete care au înșelat cu bona copiilor sursa  Shutterstock jpg
Vedete care s au căsătorit de două ori cu același partener jpg
central nucleara Cernobil sursa  Shutterstock jpg
Semne neobisnuite ca esti insarcinata Sursa imagine Pixabay jpg
Cadouri nepotrivite pentru Sărbătorile de Iarnă jpg
Printul John 4 jpeg
Cristina Mihaela Dorobantu (4) jpg
Filme care au distrus casnicii la Hollywood Sursa imagine shutterstock 2158102771 jpg
Sylvester Stallone, fiul autist sursa  Shutterstock jpg
shutterstock 167894822 jpg
gripa cămilei, cupa mondială la fotbal sursa  Shutterstock jpg
Ce se intampla cu rochiile celebritatilor dupa marile evenimente Sursa imagine shutterstock 288368573 jpg