Regina Elisabeta a II-a, călare la 94 de ani şi fără cască! Ce a făcut în izolare

9 regina angliei jpg jpeg

După mai bine de 10 săptămâni de izolare ca urmare a pandemiei, Regina Elisabeta a II-a a revenit în atenţia publicului şi nu oricum, ci călare! Fotografiile apărute în spaţul virtual o înfăţişează pe suverană călărind cu zâmbetul pe buze un Ponei Fell. Balmoral Fern este un cal robust, mai mic de statură, în vârstă de 14 ani.

Capturile publicate duminică, 31 mai 2020, oferă indicii suficiente despre starea bună de sănătate a suveranei. Aceasta apare călărind în împrejurimile Castelului Windsor, reşedinţa ei favorită, unde s-a retras în martie, din cauza evoluţiei pandemiei. La 94 de ani, vârstă venerabilă pe care a sărbătorit-o discret în izolare, Regina Elisabeta a II-a călăreşte şi se bucură de o vreme însorită. Poartă pe cap un batic cu imprimeu vesel colorat şi este îmbrăcată cu pantaloni deschişi la culoare, jachetă, mănuşi albe, groase, şi ghete vişinii. Deşi are o vârstă înaintată, Regina Angliei nu poartă nici acum cască de protecţie, semn că are încredere în calul pe care îl călăreşte, cu atât mai mult cu cât suverana este recunoscută pentru pasiunea-i pentru echitaţie, pe care o practică de zeci de ani.

2 regina elisabeta cu caii jpg jpeg

Ce a făcut Regina aproape zilnic în izolare

Retrasă la 19 martie la Castelul Windsor, reşedinţă aflată în vestul Londrei, după ce cu câteva zile înainte aflase că fiul ei Prinţul Charles a primit rezultat pozitiv la infecţia cu virusul COVID-19, Regina a continuat să conducă audienţa săptămână prin telefon cu premierul Boris Johnson.

În această perioadă, Regina a avut două apariţii televizate. În prima, aceasta a ţinut un discurs încurajator, menit să asigure ţara că virusul va fi învins şi că cei aflaţi în izolare se vor „întâlni din nou“, iar în cel de-al doilea, care a avut aceeaşi temă, Regina i-a îndemnat pe toţi să nu renunţe, să nu îşi piardă speranţa.

3 regina elisabeta jpg jpeg

Pe durata caratinei, Regina Elisabeta a II-a a continuat să facă plimbări zilnice pe cal. Se presupune, scrie mediafax.ro, că s-a strecurat pe o uşă laterală a Castelului Windsor în fiecare dimineaţă, pentru aceste scurte „călătorii“, evitând contactul cu gărzile de corp, cu servitorii sau cu familia, pentru a nu-şi pune în pericol sănătatea.

@instagramRecente

Paris Hilton este disperata sa si gaseasca catelul jpg
13166749 107305913017982 387879570 n jpg
Meryl Streep, Jennifer Lawrence, Charlize Theron, salariu negociat foto  Shutterstock jpg
Cei mai impiedicati hoti din lume Sursa foto Shutterstock 2045111030 jpg
Coolio, 10 copii și mai multe amante foto  Shutterstock jpg
Obiceiurile regelui charles al III lea, foto instagram jpg
Katy Perry jpg
Obiceiul alimentar al actritei Gwyneth Paltrow o face sa se simta grozav la 50 de ani Sursa foto Shutterstock 1544970053 jpg
Kim Kardashian, reguli în avionul privat sursa foto  Instagram Kim Kardashian jpg
James Bond, Daniel Craig jpeg
Camilla Parker si Charles jpg
Antonio Banderas si iubita lui demonstreaza ca dragostea nu are varsta Sursa foto Shutterstock 1409689958 jpg
new amsterdam 2 png
Pablo Picasso, primul cuvânt rostit sursa foto  Shutterstock jpg
Cel mai bun bucatar din lume, shutterstock jpg
Coolio, videoclip Gangsta's Paradise, Michelle Pfeiffer 1 Sursă foto  Shutterstock jpg
Coperta CPF 20 jpg
regina cu catelul jpg
Marilyn Monroe, adepta operațiilor estetice Chip transformat Coleaj Sursa foto  Imdb jpg
Ce scrie pe cele mai ciudate pietre funerare ale celebritatilor Sursa foto Pixabay jpg