Reguli de machiaj pentru femeile care au peste 30 de ani

1 74016 original jpg jpeg

Dacă în tinereţe te puteai machia aproape cu orice culoare, deoarece oricum ţi-ar fi stat bine, după 30 de ani lucrurile se schimbă. Iată care sunt regulile de machiaj pe care trebuie să le respecţi.

Aplică o bază de machiaj

După 30 de ani,pielea devine mai subţire şi din acest motiv pari mereu palidă. Baza de machaj poate adăuga culoare tenului tău şi astfel pielea nu va mai fi la fel de translucidă.

Culori care luminează

Tot din cauza înaintării în vârstă venele capilare se vor sparge şi vor avea un efect inestetic. Pentru a le ascunde foloseşte un fond de ten în nuanţe de galben şi arămiu,care vor oferi tenului un aspect mai tânăr.

Sprâncene ca la carte

În cele mai multe cazuri sprâncenele bine definite sunt asociate cu tinereţea. Însă,după 30-35 de ani,  firele de păr încep să se rărească,iar sprânceneleîşi pierd forma. Aşadar,nu uita să le conturezi şi să suplineşti firele căzute cu un creion,în ton cu nuanţa sprâncenelor.

Nu uita de blush

Dacă la 20 de ani,obrăjiorii erau uşor roşii în mod natural,cu vârsta circulaţia sângelui nu mai este la fel de bună,şi din acest motiv obrajii îşi vor pierde din paloare. Poţi da un strop de culoare tenului tău cu o pudră roz,pe care să o aplici pe pomeţi,cu mişcări de jos în sus.

Un strop de gloss

Chiar dacă nu mai eşti la prima tinereţe,acest lucru nu înseamnă că trebuie să eviţi culorile vii. Buzelesunt printre primele afectate de înaintarea în vârstă,deoarece îşi pierd pigmentarea naturală şi se decolorează. Poţi masca acest neajuns cu un gloss într-o nuanţă naturală. El le va hidrata şi le va oferi şi volum.



Recente

Rebel Wilson jpg
JLo, inselata de Diddy  jpg
Robin Williams  foto   Shutterstock jpg
caravana2023 2 JPG
Kristen Stewart  foto   Instagram jpg
Rihanna jpg
marilyn monroe
Halle Berry  jpg
Shania Twain  jpg
Cele mai distrase semne zodiacale  Sursa foto shutterstock 2002731482 jpg
Christina Ricci  foto   Shutterstock(1) jpg
Lily Allen, Ashton Kutcher, Mila Kunis jpg
Anne Hathaway  jpg
Kate Middleton  foto   Shutterstock jpg
David Beckham jpg
Care este semnatura ta astrala  Sursa foto shutterstock 9917164 jpg
Tom Hardy  foto   Shutterstock jpg
Sharon Osbourne  jpg
Olivia Munn și copilul ei  foto   Shutterstock, Instagram jpg
Vrăjitorul din Oz jpg