Reguli noi de înfrumuseţare

1 69621 original jpg jpeg

Uită de dietele drastice şi de tratamentele chinuitoare! Iată câteva trucuri noi pentru frumuseţea ta şi pentru o stare de bine! Sunt uşor de pus în practică, până şi acum, în prag de Sărbători, când ai o mulţime de treburi de făcut.

Masează-ţi faţa altfel

Dacă obişnuiai să-ţi masezi faţa prin mişcări circulare atunci când aplicai cremă hidratantă sau când îţi curăţai tenul,specialiştii te sfătuiesc să eviţi acest tip de mişcări,pentru că te pot face să pari mai bătrână. Se pare că ele aduc excesul de fluid în jurul ridurilor create deja,adâncindu-le. De aceea,spun ei,este mai bine să faci mişcări liniare,orizontale sau verticale,pentru a tonifia tenul.  

Fondul de ten,indispensabil

Orice tip de fond de ten ai alege,nu ezita să-l foloseşti în fiecare zi. Îţi şterge imperfecţiunile tenului,îţi dă un plus de strălucire,hidratează şi uniformizează tenul. Pe unele dintre ele le poţi folosi şi în loc de cremă hidratantă.

Albeşte-ţi dinţii şi... zâmbeşte!

Foloseşte o metodă de albire a dinţilor. Cea mai la îndemână este pasta de dinţi pentru îndepărtarea petelor de vin,cafea sau tutun. O soluţie la fel de simplu este periajul cu bicarbonat de sodiu,după ce ai curăţat cu pastă de dinţi şi clătit dinţii. Clătirea cu zeamă de lămâie şi apă este încă o posibilitate de a şterge petele de pe smalţul dinţilor.

Întinderile îţi schimbă postura

O postură corectă te face mai frumoasă. Întinderile te ajută să-ţi păstrezi spatele drept,să alungi durerile pe care le ai după lucrul la birou. Mai mult,eliberează endorfine,ceea ce te va face mai fericită şi mai încrezătoare. Nu degeaba se spune că frumuseţea vine din interior. Câteva întinderi făcute de-a lungul zilei,când îţi aminteşti sau când conştientizezi că nu stai dreaptă,îţi vor îndrepta coloana vertebrală şi te vor face să arăţi mai bine.  Recente

nicole kidman shutterstock 644941192 jpg
Jennifer Coolidge 0 jpg
donna mills si fiica 5 jpg
horoscop bilunar shutterstock 1696467349 jpg
Supermarket jpg
reese witherspoon jpg
Click! pentru femei Nr  16 jpeg
victoria principal dallas jpg
Printul William jpeg
Vedete jpg
lisa marie presley 2 shutterstock 276232913 jpg
Regina Elisabeta jpeg
Theo Rose poza mica (8) jpg
Elon Musk jpg
calendar zile libere jpeg
vitamina D jpg
David Faustino and Christina Applegate   shutterstock 300629561 jpg
jennifer lopez si ben affleck  jpeg
Will Smith  jpg
Chris Pratt    shutterstock 2172219737 jpg