Regulile pe care femeile însărcinate din Familia Regală Britanică trebuie să le respecte

De când află că vor aduce pe lume un copil, femeile însărcinate din familia regală trebuie să respecte un set de reguli importante. Iată care sunt acestea! 

image

Un lucru este cert: regulile din Familia Regală Britanică trebuie să fie respectate în orice situație, iar excepție nu fac nici măcar femeile însărcinate. 

O primă regulă este cea conform căreia gravidele trebuie să își anunțe sarcina, în mod public, la aproximativ 12 săptămâni. O excepție a fost când Kate Middleton era însărcinată cu Prințul Louis și a decis să facă anunțul mai devreme, deoarece se confrunta cu grețuri matinale grave. 

Citește și: Protocoul respectat de regine atunci când nășteau. 200 de oameni priveau, în timp ce regele lipsea 

De asemenea, viitoarele mame nici nu se pot gândi să le pună viitorilor bebeluși prenume unice, deoarece acesta trebuie să aibă rezonanță istorică și să se lege de momentele simbolice ale monarhiei britanice. 

Ce alte reguli respectă gravidele din Familia Regală Britanică

Codul vestimentar este foarte important atât în perioada sarcinii, cât și după. Când sunt însărcinate, femeile din familia regală nu sunt încurajate să poarte rochii sau bluze cu decolteu. Asta pentru că sânii tind să crească în perioada sarcinii, iar bustul proeminent nu este o trăsătură care le caracterizează. În plus, femeilor însărcinate li se recomandă doar purtarea pantofilor cu vârfuri închise, chiar dacă picioarele și gleznele le sunt umflate, scrie „Country Living”. 

Vezi și: Accesoriul neobișnuit purtat de Kate Middleton la botezul micuțului Archie 

De altfel, când sunt însărcinate, gravidele trebuie să stabilească care va fi ținuta pe care o vor purta la prima fotografie post-naștere. De pildă, după ce l-a născut pe Prințul George, Kate Middleton s-a fotografiat într-o rochie cu buline, care amintea de rochia pe care a purtat-o și Prințesa Diana, după ce l-a născut pe William. 

Medicul ginecolog este ales de Casa Regală Britanică

Un alt lucru interesant este că dacă gravidele se confruntă cu probleme de sănătate în perioada sarcinii, simptomele vor fi făcute publice. Când Kate Middleton a avut grețuri cumplite în sarcină (o afecțiune numită „hyperemesis gravidarum”) pe site-ul oficial s-au detaliat simptomele pe care soția Prințului William le are. 

De asemenea, trebuie punctat că viitoarele mame sunt asistate la naștere de către ginecologul Casei Regale, care este ajutat de aproximativ 20 de experți, printre care obstetricieni, moașe și tehnicieni. De exemplu, Marcus Setchell, care a fost ginecologul oficial al Reginei până în 2013, și-a amânat pensionarea pentru a asista la nașterea Prințului George. 

Nașterea, confirmată oficial de către Palatul Buckingham

După ce au născut, mamele trebuie să aștepte ca Palatul Buckingham să confirme nașterea, apoi să dea marea veste. Potrivit „Country Living”, Palatul Buckingham afișează o declarație oficială, semnată de medicii palatului, înrămată și așezată pe un șevalet special. 

Sursă foto: Pinterest  



Recente

obiceiuri demodate jpg
Celine Dion  foto   Instagram jpg
Eva Mendes, Ryan Gosling  jpg
cuplu  foto   Shutterstock jpg
Singurul om inmormantat pe Luna  Sursa foto shutterstock 1454730908 jpg
Emmanuel Macron, Brigitte Macron  foto Shutterstock jpg
Robert Downey Jr, Susan Downey  jpeg
Matthew Perry, în comă două săptămâni colaj  Sursa   Shutterstock jpg
Camilla Parker jpeg
Click! Pentru Femei jpeg
Olivia Munn, Christie Brinkley  foto   Shutterstock jpg
Chuck Norris  foto   Shutterstock, Imdb jpg
Familia Regala, obiceiuri alimentare jpg
Sharon Stone și Billy Baldwin  foto   Shutterstock, Sliver (1993) jpg
haine jpg
Angelina Jolie jpg
Lily Allen  foto   Shutterstock jpg
probleme in cuplu jpg
menstruatie  jpg
Christina Applegate jpg