Remedii pentru buze crăpate

1 62950 original jpg jpeg

Dacă ai buzele mereu uscate şi cosmeticele nu-şi fac efectul, trebuie să acorzi o atenţie specială acestei părţi a feţei. Vântul, frigul, rujul şi pasta de dinţi pot determina crăparea şi iritarea lor.

Din cauza lipsei glandelor sebacee,buzele sunt mai uscate decât restul tenului. De aceea,în sezonul rece nu te mai miră apariţia unor crăpături în colţul gurii,dar şi uscarea,inflamarea şi fisurarea lor.

Pentru a scăpa de aceste neplăceri,încearcă să nu-ţi umezeşti des buzele,mai ales atunci când eşti afară. De asemenea,nu roade pielea uscată de la suprafaţă.

Seara,înainte de culcare,exfoliază-ţi buzele. Pentru a efectua acest procedeu ai nevoie de o cârpă din bumbac moale,mănuşi abrazive sau periuţă de dinţi. Aplică mult balsam de buze,lasă-l să acţioneze 5 minute,după îl îndepărtezi cu ajutorul acestor produse. Mişcările trebuie să fie circulare,dar nu foarte apăsate.

După ce ai îndepărtat pielea uscată,unge buzele cu unt fără sare sau cu smântână. La fel de bun pentru hidratarea acestora este şi uleiul de măsline şi uleiul din capsulele de vitamina E.Recente

Kendall Jenner jpg
Bruce Willis 1 jpg
Meghan Markle jpeg
Sabrina jpg
Georgina Rodriguez Instagram jpg
ashley graham, sotul si copiii foto  Instagram jpg
Paris Hilton jpg
Tiger Woods sursa  Shutterstock jpg
332377003 3394862050761175 2241624325860106195 n jpg
eveniment lux oameni petrecere jpg
Selena Gomez, Nicola Peltz, Brooklyn Beckham jpg
Mark jpg
01  coperta cf06 page 0001 jpg
James Bond jpg
George Clooney, Amal Clooney, Angelina Jolie sursa  Shutterstock jpg
Hobby jpg
Charlize Theron jpg
Brendan Fraser jpg
Gwyneth Paltrow sursa  Shutterstock jpg
Christina Aguilera și tatăl ei sursa  Shutterstock, Twitter jpg