Remediul perfect pentru riduri! Vezi imediat rezultatele!

1 70561 original jpg jpeg

Castravetele este leguma bogată în apă, vitaminele C şi K, nu are multe calorii, de aceea, este perfect pentru dieta. Dar ştiai despre beneficiile pe care le are sucul de castravete asupra frumuseţii?

Castravetele a fost cultivat prima dată în India şi este o leguma bogată în substanţe nutritive precum caroten şi mangan,potrivit World Health Food.Totodată,coaja castravetelui conţine fibre dietetice,şi este un remediu natural pentru persoanele care suferă de constipaţie.Castravetele poate fi adăugat în salată şi poate fi mâncat în fiecare zi. Dar ştiai că poate fi inclus şi în rutina zilnică de îngrijre a pielii şi a părului? Aşa cum poate fi utilizat în tratarea problemelor digestive,la fel de eficient este şi în tratarea problemelor pielii şi a părului. Poate fi oricând un înlocuitor pentru produsele de îngrijire.

Este cel care te va ajuta să economiseşti timp,bani,şi cel care va oferi mai multe beneficii decât ai crede.

Top 8 beneficii ale sucului de castravete: 1. Luminează pielea

Castravetele este folosit pentru proprietăţile de albire pe care le are. De aceea,sucul poate fi aplicat pe faţă,sau feliile de castravete rece pot fi aplicate pe toată faţa,sau pe zona dorită. Sucul este extrem de blând,aşa că nu va afecta în niciun fel pielea.

2. Poate trata acneea

Aşa cum este folosit pentru a lumina pielea,poate fi folosit la fel de bine şi pentru tratarea acneei. Înmoaie o dischetă de bumbac în suc de castravete şi aplică pe zonele feţei cu acnee,sau pe semnele lăsate de aceasta pe piele. Aplică de două ori pe zi,şi vei observa că încep să dispară.  

3. Acţionează precum un toner

Ai observat că multe loţiuni tonice au ca ingredient castravetele? Dacă utilizezi sucul de castravete,care are proprietăţide tonifiere,reduci porii,mai ales dacă este aplicat direct pe pielea feţei.

4. Tratează arsurile de soare

Sucul de castravete este un remediu uimitor pentru arsurile solare. Tot ce trebuie să faci este să înmoi o dischetă de bumbac în suc şi să aplici pe zonele care te ustură. Sucul rece nu doar că va reduce inflamaţia,ci şi roşeaţa pielii.

5. Reduce roşeaţa pielii  

O mască facială pe bază de castravete şi iaurt poate reduce pielea roşie. Poţi aplica direct iaurt pe faţă şi castravete pe zona ochilor,sau să faci o pastă pe baza acestor două ingredinte pe care o aplici pe faţă,mai puţin pe zona ochilor,unde pui tot felii de castravete.

6. Remediul perfect pentru riduri

Este cel care poate reduce semnele de îmbătrânire ale pielii,cum sunt liniile fine şi ridurile. Tot ce trebuie să faci este să aplici zilnic suc de castravete pe zona ochilor şi a gurii,pentru că acolo apar ridurile. După fiecare aplicare a sucului trebuie să clăteşti cu apă rece.

7. Bun pentru tenul gras

Dacă ai tenul gras,aplică felii sau suc de castravete pe faţă. Vei observa că va fi redusă cantitatea de sebum produsă de piele,care uneori poate fi în cantitate mai mare,sau mai mică.  

8. Îndepărtează celulita

Amestecul pe bază de suc de castravete,zaţ de cafea şi miere poate fi folosit pentru a elimina celulita. Trebuie aplicat de două ori pe săptămână înainte de a face duş.

Credit foto:http://www.boldsky.comRecente

aroganta jpg
WhatsApp Image 2023 09 22 at 15 24 02 jpeg
Melania Trump foto  Shutterstock jpg
caine jpg
Jennifer Aniston jpg
Jennifer Lopez foto  Instagram jpg
magneziu jpg
Lady Gaga foto  Shutterstock jpg
Zodii cu ghinion Sursa foto shutterstock 2218817583 jpg
Kim Cattrall foto  Shutterstock jpg
Elsa Pataky, Chris jpeg
familie, trasaturi jpg
Anisia Gafton (1) jpg
David Schwimmer și Matt LeBlanc sursa  Shutterstock jpg
1 50 cent jpg jpeg
modele foto  Shutterstock jpg
cafea jpg
protest jpg
Cindy Crawford foto  Shutterstock jpg
Sharon Stone foto  Shutterstock jpg