Remediul perfect pentru riduri! Vezi imediat rezultatele!

1 70561 original jpg jpeg

Castravetele este leguma bogată în apă, vitaminele C şi K, nu are multe calorii, de aceea, este perfect pentru dieta. Dar ştiai despre beneficiile pe care le are sucul de castravete asupra frumuseţii?

Castravetele a fost cultivat prima dată în India şi este o leguma bogată în substanţe nutritive precum caroten şi mangan,potrivit World Health Food.Totodată,coaja castravetelui conţine fibre dietetice,şi este un remediu natural pentru persoanele care suferă de constipaţie.Castravetele poate fi adăugat în salată şi poate fi mâncat în fiecare zi. Dar ştiai că poate fi inclus şi în rutina zilnică de îngrijre a pielii şi a părului? Aşa cum poate fi utilizat în tratarea problemelor digestive,la fel de eficient este şi în tratarea problemelor pielii şi a părului. Poate fi oricând un înlocuitor pentru produsele de îngrijire.

Este cel care te va ajuta să economiseşti timp,bani,şi cel care va oferi mai multe beneficii decât ai crede.

Top 8 beneficii ale sucului de castravete: 1. Luminează pielea

Castravetele este folosit pentru proprietăţile de albire pe care le are. De aceea,sucul poate fi aplicat pe faţă,sau feliile de castravete rece pot fi aplicate pe toată faţa,sau pe zona dorită. Sucul este extrem de blând,aşa că nu va afecta în niciun fel pielea.

2. Poate trata acneea

Aşa cum este folosit pentru a lumina pielea,poate fi folosit la fel de bine şi pentru tratarea acneei. Înmoaie o dischetă de bumbac în suc de castravete şi aplică pe zonele feţei cu acnee,sau pe semnele lăsate de aceasta pe piele. Aplică de două ori pe zi,şi vei observa că încep să dispară.  

3. Acţionează precum un toner

Ai observat că multe loţiuni tonice au ca ingredient castravetele? Dacă utilizezi sucul de castravete,care are proprietăţide tonifiere,reduci porii,mai ales dacă este aplicat direct pe pielea feţei.

4. Tratează arsurile de soare

Sucul de castravete este un remediu uimitor pentru arsurile solare. Tot ce trebuie să faci este să înmoi o dischetă de bumbac în suc şi să aplici pe zonele care te ustură. Sucul rece nu doar că va reduce inflamaţia,ci şi roşeaţa pielii.

5. Reduce roşeaţa pielii  

O mască facială pe bază de castravete şi iaurt poate reduce pielea roşie. Poţi aplica direct iaurt pe faţă şi castravete pe zona ochilor,sau să faci o pastă pe baza acestor două ingredinte pe care o aplici pe faţă,mai puţin pe zona ochilor,unde pui tot felii de castravete.

6. Remediul perfect pentru riduri

Este cel care poate reduce semnele de îmbătrânire ale pielii,cum sunt liniile fine şi ridurile. Tot ce trebuie să faci este să aplici zilnic suc de castravete pe zona ochilor şi a gurii,pentru că acolo apar ridurile. După fiecare aplicare a sucului trebuie să clăteşti cu apă rece.

7. Bun pentru tenul gras

Dacă ai tenul gras,aplică felii sau suc de castravete pe faţă. Vei observa că va fi redusă cantitatea de sebum produsă de piele,care uneori poate fi în cantitate mai mare,sau mai mică.  

8. Îndepărtează celulita

Amestecul pe bază de suc de castravete,zaţ de cafea şi miere poate fi folosit pentru a elimina celulita. Trebuie aplicat de două ori pe săptămână înainte de a face duş.

Credit foto:http://www.boldsky.comRecente

Eva Mendes foto  Shutterstock jpg
actriță pe covorul roșu sursa  Shutterstock jpg
Frica de zbor jpg
angelina Jolie foto  Shutterstock jpg
Vedete care sufera de tulburare bipolara Sursa foto shutterstock 1604341012 jpg
Arnold Schwarzenegger jpg
Copii jpg
3 lucruri pentru care oamenii te judeca atunci cand te vad prima data Sursa foto shutterstock 660620350 jpg
Zodiacul pasarilor Sursa foto shutterstock 2170596575 jpg
Apa oxigenata in ureche jpg
Kim Kardashian, Kanye West sursa  Shutterstock jpg
Regele Charles, Camilla Parker jpeg
Avion jpg
Lisa Bonet, Jason Momoa jpg
Celine Dion foto  Shutterstock jpg
Kylie Minogue foto  Shutterstock jpg
Diane Keaton sursa  Shutterstock jpg
Amber Heard 0 jpg
David Beckham, Harper Beckham jpeg
Kim Kardashian jpeg