Riduri? Le poţi estompa!

1 73351 original jpg jpeg

Nu există o poţiune magică pentru ca noi să avem o piele tânără, frumoasă şi fără riduri, indiferent de vârstă. Dar avem soluţii la-ndemână, pe care ţi le recomandăm să le pui în practică.

Fumatul,un regim alimentar dezechilibrat,neaplicarea protecţiei solare,poluarea,stresul – toate sunt de vină pentru apariţia prematură a ridurilor. Acestea sunt linii permanente care se accentuează din varii motive:mişcări musculare,scăderea nivelului de estrogen şi a grăsimilor din zona ochilor.

Uleiurile,de ajutor

Uleiul de nucă de cocos este bogat în antioxidanţi şi împiedică acţiunea radicalilor liberi,care este una dintre cauzele principale ale îmbătrânirii precoce. Masează pielea din jurul ochilor cu puţin ulei de nucă de cocos în fiecare seară,înainte de culcare,pentru a ajuta la reducerea aspectului liniilor fine şi a ridurilor.

Uleiul de măsline a fost folosit pentru prima dată în urmă cu peste 5.000 de ani,când a fost extras din fructele de măsline şi egiptenii l-au adaptat rapid ca produs cosmetic. Uleiul e bogat în antioxidanţi şi vitaminele A şi E,care ajută la estomparea ridurilor. Pune 2-3 picături de ulei de măsline pe zona expusă ridării şi masează delicat. Repetă procedeul de 2 ori pe zi.Recente

Nunta jpg
Beyonce jpg
Superman   Dean Cain png
miss universe australia jpg
jaclyn smith actrita jpg
Sunete jpg
Kim Kardashian jpg
pretentios   shutterstock 2153636113 jpg
Untold jpg
Elena Ghica Dora d'Istria 4 jpeg
Competitie jpg
Longevitate jpg
Quokka   animal jpg
Facebook jpg
elvis jpg
Suzanne Somers 2 shutterstock 537518347 jpg
muzica   chitara   guitars gcfe5d960e 1280 jpg
Zishe Breitbart jpeg
Dakota Johnson jpg
panza de paianjen shutterstock 1761418589 jpg