Rihanna, „Regina” concursurilor de frumusețe! Cum a câștigat coroana?

Este cea mai bogată cântăreață din lume, însă celebra miliardară are un trecut profesional despre care nu multă lume știe...

image

RiRi a devenit cunoscută marelui public în momentul în care a semnat un contrat cu casa de discuri Def Jam Records a lui Jay-Z, soțul lui Beyonce, la numai 16 ani, devenind noua senzație a muzicii când nici nu ajunsese la vârsta majoratului. Totuși, înainte de-a da lovitura cu vocea și prezența ei scenică, vedeta a uimit jurații unui concurs de frumusețe nu atât cu frumusețea ei, cât tot cu vocea pe care o avea.

Rihanna este în continuare apropiată de locul ei natal, revenind de fiecare dată cu bucurie în Barbados. Când locuia încă acolo, tânăra își petrecea timpul punând la vânzare haine, alături de tatăl ei, sau ținându-i de urât mamei în magazinul unde aceasta lucra, în departamentul de parfumuri.

Surprinzător sau nu, Rihanna se alătură vedetelor, precum Beyoncé și Selena Gomez, care au participat în concursuri de frumusețe la un moment datîn viața lora. Daily Mail ne informează că colegii ei de școală au provocat-o pe dolescenta băiețoaică de 15 ani să concureze și să câștige coroana de Regină a frumuseții. Și culmea e că a câștigat-o! Doar că, la acea vreme, Rihanna nu era preocupată de asemenea concursuri prea mult, ci își dorea... o carieră militară.

image

„Adevărul e că luam în glumă consursurile de frumusețe”, își amintește diva pop. „Dar colegii mei m-au provocat să particip, iar tot antrenamentul militar pe care-l făcusem până atunci m-a ajutat să pot merge cu cărți pe cap pe podium”, a dezvăluit cântăreața amuzată.

Ceea ce i-a adus coroana frumoasei vedete a fost talentul său artistic. RiRi i-a cucerit pe toți cei prezenți cu vocea ei, lucru care a făcut-o să câștige concursul de frumusețe. Ne bucurăm că vedeta a renunțat la uniforma militară și la concursurile de frumusețe pentru a urca pe scenă și-a ne încânta cu vocea ei!

Foto - ShutterstockRecente

Anisia Gafton (1) jpg
David Schwimmer și Matt LeBlanc sursa  Shutterstock jpg
1 50 cent jpg jpeg
modele foto  Shutterstock jpg
cafea jpg
protest jpg
Cindy Crawford foto  Shutterstock jpg
Sharon Stone foto  Shutterstock jpg
Michelle Obama cu familia foto  Shutterstock jpg
Jennifer Garner foto  Shuttestock jpg
George Clooney, Denzel Washington foto  Shutterstock jpg
Joe Jonas și Sophie Turner foto  Shutterstock jpg
David și Victoria Beckham jpeg
paste jpg
Mila Kunis, Ashton Kutcher foto  Shutterstock jpg
Forma buzelor arata cat esti de afectuos Sursa foto shutterstock 1894073158 jpg
Julia Haart Instagram jpg
horoscop, zodii, stres jpg
Beyonce sursa  Shutterstock jpg
Gordon Ramsay jpg