Robbie Williams i-a refuzat avansurile lui Beyoncé: „Era prea tânără‟

Astăzi, Robbie Williams are o căsnicie frumoasă cu actrița Ayda Field, dar înainte ca relația lor să înceapă, Beyoncé ar fi încercat să ajungă la inima cântărețului.  

image

De-a lungul carierei sale, Robbie Williams a făcut furori în rândul admiratoarelor sale din întreaga lume și le-a impresionat inclusiv pe colegele sale de scenă. Dacă astăzi, cântărețul are o căsnicie frumoasă, care rezistă de 14 ani de zile, în trecut, Robbie Williams a fost dorit de nimeni alta decât Beyoncé! 

Citește și acest articol: Robbie Williams, dezvăluiri neașteptate: „Nu mai există sex după nuntă” 

Beyoncé, refuzată de Robbie Williams 

Compozitorul piesei „Feel‟, Guy Chambers, a povestit în podcastul „I Never Thought It Would Happen‟ că Robbie Williams i-a refuzat avansurile lui Beyoncé, pe vremea când artista făcea parte din formația R&B - Destiny’s Child:

„S-a întâmplat în anul 1998. Îmi amintesc de trupa Destiny’s Child, dar, mai ales, de Beyoncé. Era incredibil de tânără atunci, avea 17 ani. Îmi amintesc că se afla alături de Kelly și Michelle (membre ale formației Destiny’s Child), filtra cu Rob' și încerca să-i atragă atenția.‟ 

După cum a continuat să povestească Guy Chambers, se pare că presupusele flirturi ale lui Beyoncé au eșuat, deoarece Robbie Williams, care era pe atunci vedeta trupei Take That, a înțeles limitele diferenței lor de vârstă, respectv de 7 ani: „El a spus: Oh, e prea tânără. Nu-mi doresc‟, a susținut Guy, care a precizat că dacă artistul ar fi început o relație cu Beyoncé, astăzi sigur nu ar mai fi fost însurat cu Ayda Field. 

image

Vezi și acest articol: Jay-Z a înșelat-o pe Beyonce cu Rihanna? El și-a recunoscut infidelitatea! 

Beyoncé și-a întâlnit marea dragoste la doi ani distanță 

Doi ani mai târzu de la presupusul flirt, Beyoncé avea să își cunoască marea dragoste - pe Jay-Z. În anul următor, cei doi și-au început relația de cuplu, iar șapte ani mai târziu, s-au căsătorit, astăzi fiind unul dintre cele mai puternice cupluri din industria muzicală. În prezent, Beyoncé și Jay-Z au trei copii - pe Rumi, Blue Ivy și Sir. La rândul său, Robbie Williams are patru copii cu actrița Ayda Field - pe Teddy, Charlie, Coco ș Beau. 

Sursă foto: Pinterest, Instagram - @aydafieldRecente

Nostradamus a prezis că în 2013 va începe al Treilea Război Mondial jpeg
4x5 Mainstage UNTOLD 2024 jpg
Kim Kardashian jpg
influencer  foto   Shutterstock jpg
Kim Kardashian în lenjerie intimă  foto   Instagram jpg
turbulență jpg
Serena Williams  foto   Shutterstock jpg
Nicki Minaj  jpg
Sharon Stone jpg
AD 4nXfs3LB6wCUzZe0QGfm 2E 0loKYvfmcgKRRZdJY7mYQ0V3HM1YwPuJY4OvwLSBL 1NnRCp wuv1ali9JRQ65WltiomaWRbWtMhfIxhqDgCvrmza4tOmhL91H203pYWobZYsep31 jrOgGqp5D1yvfaf2hLA
cel mai bogat model din lume jpg
Kevin Bacon jpg
Celebra creatoare de modă Coco Chanel a încetat din viață în 1971 jpeg
Maimuța Proboscis jpg
Jake Gyllenhaal   jpeg
Justin Bieber jpg
Debbie Harry  Instagram jpg
michael jackson jpg
Khloe Kardashian jpg